Zlikovac je ubio moju SESTRU umesto mene: Žena MONSTRUMA izrekla strašne reči na sudu i pomenula decu

Svijet

Zlikovac je ubio moju SESTRU umesto mene: Žena MONSTRUMA izrekla strašne reči na sudu i pomenula decu

Epilog užasnog zločina u SAD

Žena iz SAD je pred sudom ispričala kako je njen “zli” muž pokušao da je ubije, ali je umesto toga greškom usmrtio njenu sestru, piše britanski San.

Ališu Kanales Mekgvajer (24) ubio je plaćeni ubica u njenoj kući u Vašingtonu, a Kevin Luis (34) je nedavno osuđen je na doživotnu robiju zbog tog zločina.

On je proglašen krivim za zaveru da se počini ubistvo i prvostepeno ubistvo jer je, kako se navodi u sudskim dokumentima, angažovao svog tada 18-godišnjeg rođaka Džeradona Felpsa da svoju bivšu ženu Amandu Kanales „makne sa puta”.

Navodno je platio 2.400 dolara za ubistvo majke svoje troje dece.

Felps i optužena Aleksis Hejl, koja je u to vreme imala 16 godina, odvezli su se do kuće planirane mete i pokucali na vrata, međutim otvorila im je njena sestra koja je čuvala decu dok je majka bila na poslovnom putu.

Mladić ju je tada upucao pet puta, a zatim pobegao sa Hejlovom.

Policija je saopštila da se dvoje tinejdžera hvalilo zločinom na društvenim mrežama

– Osumnjičeni muškarac je objavio fotografije na društvenim mrežama na kojima se vidi nekoliko stotina dolara samo nekoliko sati nakon ubistva. Osumnjičena žena se navodno hvalila poznanicima da je unajmljena da ubije nekoga – rečeno je na sudu.

Par je na kraju uhapšen više od godinu dana nakon ubistva, a ubica je ispričao da je krvavim novcem platio markirane čizme, tetovaže i kopču za kajš.

Tokom suđenja, Kanales je svog bivšeg muža nazvala „čistim zlom“, spominjući njihovu decu koja su mogla da nastradaju.

– Mislila sam da ih voliš, ali neko ko ih je voleo nikada ne bi želeo da ih izloži opasnosti i traumi. Da li te je bilo briga što bi se te noći, da sam ja bila sama u kući, oni probudili i pronašli svoju majku mrtvu, u lokvi krvi? – obratila se ona Felpsu i dodala da njegova deca ne žele ništa da znaju o njemu. (objektiv.rs)