Majka tražila da dete izađe 15 minuta RANIJE, škola odbila: Obavila je POZIV i uništila život direktoru

Zanimljivosti

Majka tražila da dete izađe 15 minuta RANIJE, škola odbila: Obavila je POZIV i uništila život direktoru

Ingland je osuđena na devet meseci zatvora uz petogodišnju zabranu prilaska kako bi je držali podalje od škole

Lusi Ingland, čije je dete pohađalo školu Holivel Vilidž u Nortamberlendu, dobila je zabranu prilaska direktoru i sekretarici u osnovnoj školi, kao rezultat njenog toksičnog ponašanja i verbalnog napada na njih.

Sud je čuo kako je škola primila mejl od majke u novembru prošle godine sa pitanjem da li njeno dete može da bude pušteno u 14.45, a ne u 15 časova.

Kada je 32-godišnja mama stigla na kapiju škole, direktor i sekretarica su je obavestili da je njen zahtev odbijen. Vidno iznervirana, Lusi je kontaktirala policiju i optužila školu za kidnapovanje njenog deteta.

Policajac je odmah poslat u školu, a sve je rezultiralo hapšenjem Lusi već sledećeg dana.

U martu ove godine Ingland je slučajno srela školsku sekretaricu, koja je bila sa suprugom i majkom, tokom kupovine u lokalnoj prodavnici i opet je verbalno napala.

Advokat Ahmad je rekao da je zabrana izrečena Lusi na Okružnom sudu Nort Šilds prošlog oktobra nakon što je njeno “zlostavljanje” prema direktoru i sekretarici škole dobilo veće razmere i postalo “ličnije i fokusiranije na njih”.

– Optužena je davala stalne primedbe o njihovom izgledu i podobnosti za posao i stalno ih vređala.

Lusi Ingland je priznala krivicu.

Sudija Amanda Ripon rekla je da je situacija jako loša zbog njenog ponašanja.

– Pozvati policiju i optužiti školu da vam je kidnapovala dete je užasna stvar.

Ingland je osuđena na devet meseci zatvora, uslovno na 18 meseci, uz petogodišnju zabranu prilaska kako bi je držali podalje od škole. (objektiv.rs)