Iznajmili kuću, pa zatekli UŽAS: Okrenuće vam se želudac od onoga što je stanar OSTAVIO za sobom

Zanimljivosti

Iznajmili kuću, pa zatekli UŽAS: Okrenuće vam se želudac od onoga što je stanar OSTAVIO za sobom

Jedna kuća u Sanderlendu bila je toliko prljava, da su nju čistači nazvali svojim najgorim poslom ikada

U Velikoj Britaniji su otkrivene najprljavije kuće – uključujući “kuću užasa” punu vreća ljudskog izmeta, koju su za sobom u takvom stanju ostavili stanari svojim stanodavcima.

Jedna kuća u Sanderlendu bila je toliko prljava, da su nju čistači nazvali svojim “najgorim poslom ikada”, nakon što se otkrilo da je bivši stanar ostavio more otpada i kesa izmeta u kući svojg stanodavca.

Gomila smeća je bila toliko visoka da je stanar na kvake na vratima nizao kese izmeta jer nije mogao da se provuče kroz prostorije do toaleta.

Još jedna kuća u Viralu označeno je kao “viktorijanska sirotinja”, gde je šestoro dece živelo u “neopisivoj bedi”. A u trećoj kući su ostale gomile smeća i velike količine otpada – uključujući hrpe korišćenog toalet papira. Ovde zaokružujemo neke od najgorih nekretnina koje su ostavili prljavi Britanci svojim stanodavcima.

Jedna kuća je nazvana “najodvratnija britanska kuća” jer je prilikom obilaska bila skroz uništena od prljavštine. Kuća u Devonu bila je skoro potpuno zaklonjena bršljanom i zelenilom. Grane su pokrivale prozore i pravile mrak u sobi – a put do vrata je na sličan način prekriven koprivama i vinovom lozom. Kada uđete unutra vidite hodnik i stepenice prekrivene smećem. Kuća puna smeća i flaša urina Britanska “najgora kuća” u Beriju, u Velikom Mančesteru, imala je gomile smeća “do struka”. Trebalo je sedam sati da četiri čistačice uklone otpad, napunivši tri velika kombija.

Zidovi nekada bele kuće bili su crni jer su prekriveni prljavštinom. Ni kuhinja ni dnevna soba nisu imale čist prostor, gomila smeća i bačenih stvari su tu ostavljene da trunu – cipele, suve namirnice, kao i korišćeni kuhinjski pribor koji je ostavljen neopran na sudoperi. Vreće sa odećom i plastične kutije bile su nagomilane visoko kao radne ploče, a električni uređaji nisu bili isključeni iz struje. (objektiv.rs)