Njen “dečko” je sve vreme bio ŽENA: Živela u LAŽI 10 godina, a onda joj je istina uništila život

Zanimljivosti

Njen “dečko” je sve vreme bio ŽENA: Živela u LAŽI 10 godina, a onda joj je istina uništila život

Neverovatno okrutna prevara naterala je ženu da krene u kampanju za promenu zakona

Žena iz Londona ogorčena je nakon što je otkrila da je njena veza na daljinu, u stvari bila sa njenom rođakom, umesto sa dečkom.

Kirat Asi (42) je provela više od 10 godina verujući da razgovara sa izvesnim “Bobijem”, koji je tobože kardiolog. Ispostavilo se da je dopiska bila sa drugom ženom, koja je glumila da je muškarac.

Ona je, u stvari, iz viđenja poznavala svog “dečka”, a sreli su se par puta preko zajednice Sika u britanskoj prestonici. On se u međuvremenu preselio u Australiju i tako je počela “veza” na daljinu sa lažnim nalogom na društvenim mrežama.

Desetogodišnja prevara otkrivena je tek nakon što je Kirat angažovala privatnog detektiva. Ona se sada zalaže da ovaj tip obmane (“catfishing” tj. “pecanje somova” na engleskom) postane krivično delo.

– Mislim da bi mnoge to moglo da odvrati jer, ako ih uhvate, odmah znaju da su počinili prekršaj, baš kao vožnja sa mobilnim u ruci – rekla je ona za Sandej tajms.

Ona smatra da će neki ipak nastaviti da varaju ljude, ali da će se bar neki zamisliti i odustati.

– Ja to zovem zarobljavanjem na mreži. Nisam bila na sajtu za upoznavanje, ja sam dosta povučena na internetu. Konotacije povezane sa terminom “pecanje” su da je to zabavno. Ovo je uticalo na moje zdravlje, moju porodicu, prijatelje, društveni život, moj posao na radiju , moju karijeru, apsolutno sve – rekla je ona.

Ovaj slučaj odjeknuo je posle intervjua za jedan podkast, a smatra se jednim od najkompleksnijih i najdugotrajnijih “pecanja” ikada zabeleženih jer je u prvari učestvovala čitava grupa ljudi oko Kirat. (objektiv.rs)