Upoznala dečka na internetu i ugovorila sastanak: UŽASNU ISTINU o njemu saznala je u zadnjem trenutku

Svijet

Upoznala dečka na internetu i ugovorila sastanak: UŽASNU ISTINU o njemu saznala je u zadnjem trenutku

TikTokerka Šajna Kej Kardvel podelila je video snimak sa svojim pratiocima, objašnjavajući kako je trebalo da se sretne sa muškarcem kog je upoznala na društvenim mrežama, ali kada je “proguglala” malo više o njemu, odlučila je da mu zauvek kaže zbogom.

Ona je, naime, kazala da je nakon što je pretražila ime svog partnera na internetu otkrila da je on ranije bio uhapšen zbog teške otmice.

Šajna je rekla da je otkazala sastanak i odbila da ga upozna, a na snimku je rekla da ne bi imala pojma da ide na sastanak sa potencijalnim kidnaperom da nije sasvim slučajno otkrila detalje o njemu.

Takođe je apelovala na ostale osobe da vode računa sa kim se upoznaju i otovre “četvero očiju” prilikom sastanaka.

Njen video postao je viralan sa skoro pola miliona pregleda, a ubrzo su se pojavili komentari sa iskustvima drugih ljudi.

– Jedan momak me pitao da izađem s njim, ali sam ga odbila. Kasnije sam ga “guglala” i videla da je bio uhapšen jer je napao radnika u svojoj kući – napisala je jedna devojka.

Druga je opisala još strašniju i bizarniju situaciju.

– Moj prijatelj je “guglao” dečka nakon što sam izašla s njim. Optužen je za napad jer je ubio psa svoje bivše i onda ju je pretukao s mrtvim psom. Obavezno prvo guglaj – glasio je još jedan komentar. (objektiv.rs)

@shainashainashainashaina

better not comfortfood astrology cashapp13plus MyBrawlSuper

♬ WHY ARE PEOPLE USING MY SOUND – iivseii/Aries