OTIŠLI SU U VETERNIK I SAZNALI ISTINU O DEJANU I BILJANI DRAGOJEVIĆ: Evo ko su oni zapravo…

Showbizz

OTIŠLI SU U VETERNIK I SAZNALI ISTINU O DEJANU I BILJANI DRAGOJEVIĆ: Evo ko su oni zapravo…

Biljana Dragojević slomljena je godinama zbog činjenice da sin Dejan ne želi da komunicira s njom, a sada je dodatno uništena kada gleda svoje dijete kao se samopovrjeđuje zbog Dalile Dragojević. Biljana se nedavno oglasila za Informer.rs i otkrila da je uvjerena da Dalila “baca” Dejanu vradžbine, a sada njena koleginica potvrđuje da Dragojević nije ista osoba od prije.

– Biljana je okej ovdje u salonu kada dođe. Svi znaju šta se desilo, Biljani je najteže jer nije normalna situacija, drži se zbog mušterija. Šta će, mora. Dejan se ne ponaša normalno, ovdje sam šest godina i to nije Dejan od ranije. Bio je nasmijan, raspoložen, bio je za šalu i za zezanje sada nije što je nekad bio. Biljana daje sve od sebe da salon funkcionise i da mušterije ne osjete kroz šta prolazi i u kakvom je problemu. Nas dvije privatno kada same pijemo kafu ne spominjemo “Zadrugu”, ali se na njenom licu vidi da joj nije lako i da pati za svojim djetetom – otkriva radnica u salonu Biljane Dragojević dok žena koja živi preko puta nje, takođe, tvrdi da je Dejanu nešto vračano:

– Idem kod Bilje da radim nokte znam i Davida, a Dejana nisam znala. Dalilu nisam znala od ranije ona je katastrofa. Biljana je u šoku, šta drugo da kaže kada vidi dijete svoje ona je van sebe i tu nisu čista posla. Svi imamo isto mišljenje da nisu čista posla i da je Dejanu nesto urađeno. On je dobar dečko a ona manipuliše. Žalosno je, a život je tek pred njim. Sa Biljom sam par godina u kontaktu i dolazim u salon. Biljana je zabrinuta sluđena, uplašena, ne zna gdje je- tvrdi komšinica Dragojevića i Biljanina mušterija.

A njihova prva komšinica misli kao i svi, da Dejan nije ista osoba:

– Ne družimo se, ali se jedno drugom javljamo. Ne pratim Zadrugu,čujem sta se dešava. Dejan bi trebalo da gleda sebe, a manje drugu osobu. On se u Zadruzi promijenio, ne družim se sa njima ali sam ga viđala često. Mi smo prve komšije, samo ja sam mlađa od njih pa se zato nismo ni družili, pogotovo sa Dejanom jer je on otišao odavde kada sam ja bila mala, piše Informer.rs. (haber.ba)