Anđela pala u KOMU nakon nesreće, muž se molio za njen oporavak: Kad se probudila, usledio je novi UDARAC

Svijet

Anđela pala u KOMU nakon nesreće, muž se molio za njen oporavak: Kad se probudila, usledio je novi UDARAC

Anđela Sartin Hartung završila je u komi nakon teške nesreće 2013. godine kada ju je udario automobil, a njen suprug Džef bio je prestravljen da se neće probuditi.

Srećom, preživela je i probudila se, ali će morati da započne sve iznova, pošto joj se nakon nesreće koju uje doživela, izbrisalo pamćenje.

Anđelu je udario auto dok je prelazila ulicu, a lekari su morali da je stave u indukovanu komu.

Mesec dana kasnije probudila se, ali se nije sećala prethodnih 15 godina svog života. Takođe je zaboravila i svog muža Džefa, za kog je mislila da je doktor, prenosi San.

Misleći da je 36-godišnja majka malom detetu i osmogodišnjaku, Anđela nije mogla da shvati da ona zapravo ima 51, a njena deca 17 i 23 godine.

Takođe je mislila da je i dalje u braku sa svojim prvim mužem Džonom, koji je umro 1998. godine.

U međuvremenu, Džef je bio srećan što mu je žena preživela, ali i tužan jer ga se uopšte ne seća.

Dok je vežbao sa njom tokom narednih meseci njenog života, Džef je upoznao Anđelu sa Evanom i Megi – dvoje Džefove dece koju je par odgajao zajedno od kada su se venčali 2001. godine.

Kada je bila u dovoljno dobrom stanju da se vrati u dom koji je delila sa Džefom, Anđela je bila “šokirana koliko se kuća promenila”.

Džef joj je ispričao kako su se sreli u crkvi nekoliko godina nakon što je Džon umro, opisavši joj i kako ju je zaprosio u atrijumu punom drveća i cveća.

U junu 2018, nakon što su se po drugi put ludo zaljubili, Anđela i Džef su obnovili svoje venčane zavete na ceremoniji u Central Parku u Njujorku.

– Izreći svoje zavete ovom čoveku zbog kojeg sam se osećala sigurnom i cenjenom, koji nikada nije posustao, bila je najlakša stvar na svetu – rekla je Anđela.

Sada, par misli da im je Anđelin gubitak pamćenja omogućio da pronađu još jaču ljubav.

– Kroz sve to dobio sam priliku da napredujem i rastem. Bez sumnje me je to učinilo boljim čovekom – kazao je Džef.(objektiv.rs)