Oliver masirao pacijentkinju, pa joj uradio nešto SKANDALOZNO: Momentalno je IZBRISAN iz liste lekara

Svijet

Oliver masirao pacijentkinju, pa joj uradio nešto SKANDALOZNO: Momentalno je IZBRISAN iz liste lekara

Oliver Kertis, specijalista osteopatije, zaljubio se u pacijenkinju koju je lečio četiri godine, a kulminacija je dostigla kada joj je dao neprikladne s*ksualne komentare i poljubio je.

Kertis je inače oženjen, a znao je i da je pacijentkinja udata, s tim što je u međuvremenu saznao da joj je brak “klimav”, pa je to očigledno želeo da iskoristi ponudivši joj otvorenu vezu.

Kako je rečeno pred sudom, Oliver je tvrdio da je porodičan čovek, a navodno je pitao svoju pacijentkinju “da li i ona želi isto”, u trenucima dok je koristio alat za vibriranje između njenih nogu.

Takođe joj je poslao sugestivnu pozivnicu u hotelsku sobu dok je bila na tretmanu.

Opšte osteopatsko veće oduzelo je Kertisu dozvolu nakon što je Tribunal presudio da je njegov pokušaj s*ksualnog odnosa “teška zloupotreba položaja od poverenja”.

Osteopata je počeo da leči ženu 2016. i nastavio je do 2020. godine, a svoju suprugu je upoznao 2016. i venčali su se 2018. godine, rečeno je panelu.

Oliver je 2014. osnovao Vestburn osteopatsku i velnes kliniku u Zapadnom Saseksu, gde naplaćuje oko 80 funti po sesiji.

Panel je čuo da je Kertis počeo da razvija osećanja prema ženi nakon što je otkrio da je njen brak nestabilan i da je stalno pokušavao da je odvede u “sfere s*ksualnih odnosa”, prenosi Dejli star.

Tokom lečenja pacijentkinje, muškarac ju je navodno zamolio da se “sagne”, rekao joj da se “skine” i redovno joj dodirivao stomak, prepone i gr*dni koš.

Dva puta je takođe pokušao da je poljubi protiv njene volje.(objektiv.rs)