Zaljubila se u PLJAČKAŠA i posećivala ga u zatvoru: Dan nakon njegovog izlaska desilo se nešto NESTVARNO

Svijet

Zaljubila se u PLJAČKAŠA i posećivala ga u zatvoru: Dan nakon njegovog izlaska desilo se nešto NESTVARNO

Brija Saton (22) iz britanskog Svindona zaljubila se u izvesnog zatvorenika Harlija Veba (32) koji je bio u zatvoru zbog provale, a uskoro par treba da se venča.

Ona je Harlija upoznala preko zajedničkog prijatelja koji ga je posećivao u zatvoru i koji ih je spojio u avgustu 2020. godine.

Mesec dana kasnije, postali su momak i devojka “na neviđeno” pošto posete nisu bile dozvoljene kad je zavladala pandemija, a nedavno su se verili, dan nakon njegovog izlaska iz zatvora.

Brija je svog dečka prvi put videla i posetila u maju 2021. godine kada su ublažene  mere i od tada ga je posećivala jednom nedeljno sve do njegovog puštanja na slobodu.

Ona je iznenadila Harlija tetovažom njegovih inicijala na rebrima, a samo 24 sata nakon što je pušten na slobodu, mladić je zaprosio svoju devojku koja je oduševljeno dala potvrdan odgovor nakon čega je usledio vatromet.

– Kad smo se zagrlili van zatvora, bilo je tako nestvarno. Plakala sam, mislila sam da to nije istina, kao da živim san. Sutradan me je zaprosio u parku uz vatromet. Nikada u životu nisam se tako osećala – navela je Brija, koja nije očekivala brak odmah nakon njegovog puštanja na slobodu, prenosi Miror.

Sledećeg dana, par je otišao i zajedno izabrao verenički prsten, a Brija se odlučila za dijamantski i platinasti broj.

Ona sada boravi u iznajmljenom stanu u Kornvolu, da bi bila u blizini hostela u kom njen verenik mora da ostane neko vreme kao deo uslovne kazne.

Harli je takođe oduševljen svime što se desilo, a kako je naveo, odmah je još u zatvoru znao da će je zaprositi.

– Bila je uz mene u zatvoru, dobra je devojka, ima zlatno srce i uradila bi sve za tebe. Nisam mogao da nađem bolju partnerku. Kad sam je zaprosio bio sam prilično nervozan, ali nakon njenog “da”, sve je bilo lakše – istakao je Harli.

„Bio sam prilično nervozan, ali ona je rekla da i bio sam prezadovoljan – to je bio dobar posao, rekla je da jer sam već postavio vatromet.“

Bivši osuđenik kaže da je dobio zatvorsku kaznu zbog provaljivanja bankomata i da je lišen slobode od kraja 2018. godine.

Trebalo je da bude pušten prošlog decembra, ali Brija kaže da je zbog sukoba sa bivšom partnerkom partnerom tokom izdržavanja kazne produžio boravak u zatvoru zbog “uznemiravanja”.(objektiv.rs)