EVO KO VEČERAS ULAZI U ZADRUGU 5! On je spreman da pomrsi konce svima: Svi ga DOBRO ZNAJU, napraviće HAOS! (FOTO)

Showbizz

EVO KO VEČERAS ULAZI U ZADRUGU 5! On je spreman da pomrsi konce svima: Svi ga DOBRO ZNAJU, napraviće HAOS! (FOTO)

Rijaliti “Zadruga 5” večeras će biti bogatiji za još jednog učesnika, kog smo ranije već viđali u ovakvim formatima.

U pitanju je Anđelo Ranković, kako saznaje “Blic”, kome nije strano da mesecima bude u izolovanim uslovima.

Bivši učesnik “Zadruge” će tako ponovo postati ravnopravni takmičar ovog rijalitija, a nema sumnje da će devojke, kao i ranije, “odlepiti” kad ga vide u Šimanovcima.

Anđelo je najpoznatiji po romansi sa popularnom pevačicom Teodorom Džehverović, dok je u prošloj sezoni bio u vezi sa Sanjom Stanković, a potom i blizak sa Natašom Radan.

Teodorina majka Gordana Džehverović govorila je javno o ponašanju Rankovića.

– Znate kako, meni je žao sada zbog svega, jer sam ja zajedno sa njima krila tu vezu, znali su svi da se oni viđaju, ali sam ja lagala i vas novinare jer su oni tako hteli. Bitno da se to prekinulo, jer stvarno nikud na taj način nije vodila njihova veza, njega je Teodora mnogo volela, ali stvarno više nije bilo mesta za nju u toj vezi – rekla je jednom prilikom Goca za “Star” i nastavila:

– Sada slušamo svašta, eto i te prepiske sa Natašom, pa sa Sanjom, Teodora nije za to znala! Smeta joj što je uvlače u rijaliti, ona je pre tri godine iz istog izašla, ali šta da radimo, tako je kako je. Naravno da ne prija sve to što čujemo, eto Tea je bila super sa Sanjom i Matorom, sada čuje da su se Anđelo i Sanja viđali, išli u bioskop, a oni su tada bili u vezi!(Kurir.rs/S.M./Blic)