Kad sam na dan našeg venčanja video šta supruga radi s mojim kumom, odmah sam se NAPIO!

Ispovijesti

Kad sam na dan našeg venčanja video šta supruga radi s mojim kumom, odmah sam se NAPIO!

Nije mogao da veruje sopstvenim očima

Želeo je da svoje venčanje pamti do kraja života, ali jedan Britanac nije ni slutio kakav će šok doživeti nekoliko sati nakon što je izgovorio: Da!

– Ja imam 28, a moja supruga 27 godina. Jedva sam čekao našu svadbu i želeo sam da to bude najbolji dan u mom životu. Međutim, ubrzo je sve krenulo naopako – priča on i nastavlja:

– Posle ceremonije venčanja, veselje smo nastavili u hotelu. U jednom trenutku sam krenuo da nađem suprugu i zatekao sam je u našoj sobi kako na krevetu leži sa mojim kumom! Lica su im se bukvalno zaledila kada su me videli!

– Bilo je očigledno da sam ih prekinuo usred “zabave” jer njegova ruka je bila ispod njene venčanice. Pitao sam ih šta to rade, a oni su smislili neki nemušti izgovor tipa: žuljala ju je podvezica, pa joj je on priskočio u pomoć. Izjurio sam napolje i otišao u bar gde sam se napio. Ostatka te večeri se više ne sećam, a narednog jutra sam se probudio i shvatio da sam u našem bračnom apartmanu – objašnjava muškarac.

– Žena mi je rekla da je moje ponašanje bilo sramotno i da sm bio toliko pijan da su četvorica mojih drugova morala da me nose do sobe. Potom je nastavila da me napada i saopštila mi je da će naš brak biti najkraći u istoriji ako nastavim da previše pijem. Odbila je da razgovaramo o onome što se dogodilo pre mog pijanstva i nije joj palo na pamet da se izvini zbog svog ponašanja – navodi Englez.

– Poručio sam joj da je ona ta koja bi trebala da se stidi zbog onoga što je uradila, a ona je ponavljala da se ništa nije dogodilo između njih dvoje, kao i da su se samo “zafrkavali”. Od tog dana izbegavam mog najboljeg prijatelja, iako me je on zvao nekoliko puta. Poslao mi je poruku u kojoj je napisao da se kaje zbog svog ponašanja, kao i da nikada ne bi ni dotakao moju ženu da nije popio previše – zaključio je on. (objektiv.rs)