TARA BESOMUČNO ŠAMARALA I ŠUTIRALA ŠA! Jezive scene u Zadruzi u cik zore, niko nije mogao da ih RAZDVOJI, oboje završili NA PODU!

Showbizz

TARA BESOMUČNO ŠAMARALA I ŠUTIRALA ŠA! Jezive scene u Zadruzi u cik zore, niko nije mogao da ih RAZDVOJI, oboje završili NA PODU!

Tara Simov u ranim jutarnjim satima fiziči je napala Nenada Aleksića Ša, zbog čega je moralo i obezbeđenje da reaguje.

Ona je krenula da šamara Nenada ispred svih, a Nenad se branio pa je oborio Taru na pod, posle čega ga je išutirala. Zadrugari su odmah skočiči da ih razdvoje, ali nisu uspeli.

Kada se nekako sklonio od Tare, ona se zaletela na njega u spavaćoj sobi i gađala ga flašom vode, ali je pogodila Mateju Matijevića koji je bolestan ležao sa strane. Nakon toga je Anđela skoćila da vređa Taru, a Nenad je nastvio da se raspravlja sa njom čak iako ih je obeubeđenje razdvajalo.

Simova je ubrzo nastavila sukob sa Nenadom Aleksićem Ša, zbog kog je opet moralo da odreaguje obezbeđenje. Međutim, to nije sve. Ni kriva, ni dužna, “stradala” je Anđela Đuričić, na čijem su krevetu završili:

– Nemoj da me čupaš i grizeš! – urlao je Ša.

– Alo, udarila si mene – povikala je Anđela.

– Da li vidiš sa kim sam bio? Ku*vo narkomanska, ku*vo raspala! Ka*anje i gudra joj fali! – besneo je Ša.

Obezbeđenje ih je napokon razdvojilo, a Tara je cimerkama u pušionici priznala da je dokazala sve što je želela – kako je Ša opsednut njome i da je i dalje ludo voli.(Kurir.rs/I.B.)