(VIDEO) OSTALO MI JE MALO DOSTOJANSTVA! Dejan Dragojević podelio detalje početka veze sa Dalilom, pa objasnio kako je sada!

Showbizz

(VIDEO) OSTALO MI JE MALO DOSTOJANSTVA! Dejan Dragojević podelio detalje početka veze sa Dalilom, pa objasnio kako je sada!

Dejan Dragojević na trećem je mestu u anketi za zadrugara koji je najviše spreman da rizikuje, a Mateja Matijević javio se za komentar.

Mateja je istakao da je Dejan spreman sve da prokocka radi odnosa sa Dalilom.

– Slažem se da jeste rizikovao, sve je bio spreman da prokocka, radi tog odnosa sa Dalilom. Spreman je bio da oženi osobu koju je upoznao u rijalitiju, mislim da je to ozbiljan rizik – komentarisao je Mateja.

– Venčali smo se posle pola godine od izlaska iz rijalitija. Smatram da ta druga šansa i naše pomirenje… Svi su mi govorili da bi bilo ludo i brzo, ali kada sam odlučio, ništa mi nije bilo bitno, jer ja ovde nisam došao da sedim i jedem sebe. Da se nije desilo to što se desilo, ja bih možda sedeo ovde i jeo samog sebe, ali se desilo ono što je trebalo i više toga nema, više ne mogu da padam u istu rupu. Ja nikada nisam rekao da je ljubav prestala, ali sam svestan da to može da me upropasti, uništio sam sebe skroz, ostalo mi je malo dostojanstva i karaktera – rekao je Dejan. (Kurir.rs/K.Đ.)

https://www.youtube.com/watch?v=4XyFXNUNxdw&feature=emb_logo