(VIDEO) DEJAN SA ALEKS DOČEKAO ZORU U KREVETU: Car otkrio Dalili koliko ga BOLI što PATI za bivšim mužem, a njena rekacija je ŠOK!

Showbizz

(VIDEO) DEJAN SA ALEKS DOČEKAO ZORU U KREVETU: Car otkrio Dalili koliko ga BOLI što PATI za bivšim mužem, a njena rekacija je ŠOK!

Dok je Dalila Dragojević vodila ozbiljne razgovore sa Filipom Carem, njen bivši muž Dejan je sve vreme bio u krevetu kraj Aleksandre Nikolić u čijem ne društvu uživao.

Dejan i Aleks su sve vreme šaputali, a nema sumnje da su uživali zajedno u društvu jer nisu skidali osmehe sa lica.

Za to vreme Dalila i Filip su bili u pušionici, i sve vreme razgovaraju o svom odnosu i problemima.

– Ti si slušala samo sebe, a ovo nije Dalila koju ja znam. Ti meni deluješ kao da ne znaš gde si – rekao je Car. – Ti si tražio razgovor sa mnom, sa slomljenom Dalilom – dodala je Dalila. – Ti stalno furaš nešto što nije, furaš, mene, furaš Dejana – rekao je Car.

– Ko mi to kaže – upitala je Dalila. Ja ti to kažem, Filip Car, Car svuda – govorio je Filip.

– Filip gleda na Dalilu ovaku na Dalilu, ovim očima. Jako mu je žao Dalile, a u drugom momentu smatra da je Dalila ološ – pričao je Filip ali ga je Dallila prekidala.

– Ne, ti mene gledaš kao ku*vetinu, kao d*olju, je*eš mi mamu i tatu. Tako ti mene vidiš. Ja iz rijalitija mogu da izađem najgora, ali mene to ne zanima, ja znam ko sam. Ja odavde znam gde ću otići, a ti ne znaš. TI ništa ne znaš – – rekla je Dalila. – Znam gde ću – rekao je Car.

– Ti bre imaš pritisak, pa si zato sve prekidao -nastavila je Dalila.

– Ti si sitan pritisak za mene, ti si ološ, a ja sam tebe povredio više nego ti mene – nastavio je Car. – Alo čoveče, ti pričaš o meni, a ti si mene ostavio za par sati, a govorio si kako ćeš se promeniti znog mene. Znam ja tebe, govoriš mi da sam ku*va, d*olja jer sam te probudila – branila je svoj stav Dalila. – Mene ubija jer si ti takva zbog mene – govorio je Car. – Ma daj, posle tebe nikon nikad više neće moći da me povredi, Ja sam jaka, mene ne intersuje niko. Meni ne treba ni Dejan za kojeg sam pričala da želim biti sa njim, a sada ne želim, ne želim ni sa tobom, ni sa njim – rekla je Dalila. – Ti želiš ili biti sa mnom, ili sa njim – uskočio je Car.

– Ja da želim, ja bih bila sa tobom, ali ne želim – rekla je Dalila. – Ti da želiš, ne, ja da želim ja bih bio sa tobom. Ženo ti i Mina ste jedine devojke koje sam ja voleo – rekao je Car.

– Ne, Filip je igračka… Ti si Filip Car sa kojem ja mogu da radim šta hoću, i ja sada idem da sšavam a ti sedi gde si i za bolje nisi – rekla je Dalila.

– Ti bi bila sa Dejanom – nastavio je Car. – Bila bih jer on mene voli, a volim i ja njega, ne mrzim ga – rekla je Dalila. – Ti si sebe uništila ovde, deluješ bolesno, poremećeno – rekao je Car.

– Izvini, molim te, što me stiže, što sam uništila svoj život zbog skota koji me je ostavio posle 26 dana. Hoćeš da ti hranim ego ili bi da te ponizim maksimlano. Ti bi na svaki način hteo da budeš sa mnom – nije dala Dalila na sebe.

– Jedina osoba koja tebi može pomoći i koja te može vratiti na pravi put sa ja, tebi ni tvoj otac ne može pomoći. Je l nije tako – upitao je Car.

– Ne možeš, ti i me uništio, to bi bilo smešno – odgovorila je Dalila.

– Moram ti reči da jako lepo izgledaš, jako lepo mršaviš – rekao je Car.

– Ma važno je da si ti to primetio – odgovorila mu je ona. – Meni nije jasno što ti pričaš sa mnom? – upitao je Car.

– Lepo mi je kada pričam sa tobom – rekla je Dalila.

– Šta sam ti uradila? Pustio si me kao ovčicu među vukove koji žele da je rastrgnu. Ti mene nisi voleo! – govorila je Dalila.

– Ja ovu Dalilu koja greši, priča nelogične stvari, koja je bezobrazna, kvarna… Ja sam svestan da sam ja uzrok te Dalile. Delom sam krivac toga svega što ti sad prikazuješ. A ti ne pokazuješ grižu savesti zbog onoga što sam ja uradio tebi, nego ti nekome. Ja znam da ti mene voliš. Voliš i ja tebe na neki način, nikad nisam krio. Radi koga ti plačeš sve ove dane, radi mene ili Dejana? – pitao je Car.

– Ti si uradio šta si hteo, nije te ništa zanimalo, ni kad sam plakala, ni lupala… – govorila je ona.

– A za kim si ti plakala danas i sinoć? Ti želiš da se vratiš Dejanu – zamerio je Filip.

– Od večeras ne želim ništa. Ti si muškarac kome sam dala sve, a tebe boli k*rac… Tebi ničega nije žao. Tebi je žao što je Maja na Kosovu sa Čorbom. Ti spavaš u njenoj posteljini i dalje – rekla je Dalila.

– Jer drugu nemam! – odgovorio je Car.

– Ti si govorio da je voliš, super, voli je – rekla je ona. (kurir.rs)