Ceca za Maldive iskeširala 7.000 eura: Nije štedjela za uživanje na rajskom ostrvu!

Showbizz

Ceca za Maldive iskeširala 7.000 eura: Nije štedjela za uživanje na rajskom ostrvu!

Ceca Ražnatović odlučila je da sebi da oduška, pa je spakovala kofere i otputovala na egzotičnu destinaciju – Maldive. Pjevačica nije štedjela kad je u pitanju ljetovanje u ovom luksuznom odmaralištu, za koje je iskeširala oko sedam hiljada eura!

Folk zvijezda nije otkrila ko joj pravi društvo na rajskom ostrvu, ali njeni prijatelji kažu da je tamo otišla s dečkom Bogdanom Srejovićem. Naime, njih dvoje su poželjeli da hladni Beograd zamijene nekom toplijom destinacijom, a dogovor je pao da to bude Indijski okean!

Oni su već neko vrijeme planirali da odu na zajedničko ljetovanje gdje bi mogli da uživaju u intimnim trenucima, bez znatiželjnih pogleda i paparaca. Zato je odluka pala na Maldive, a da uživaju u čistom luksuzu, pohvalila se Ceca na svom Instagram profilu. Ona je objavila kadrove iz ogromne i lijepo uređene sobe koja se nalazi na vodi, a koja u svom sklopu ima i privatni bazen, ležaljke i poslugu.

Ražnatovićeva je tamo otišla preko Sanje Papić, manekenke koja je jedan od agenata zadužen za pronalazak luksuznog smještaja na ovom ostrvu, navodi izvor Kurira. Ceca i njen izabranik nisu štedjeli za odmor, pa su izabrali jedan od najskupljih apartmana u ponudi. Naime, kako saznajemo, cijena po osobi za deset dana na Maldivima, konkretno u ovom smještaju, iznosi oko tri i po hiljade eura po osobi! To znači da je pjevačica za sebe i Bogdana izdvojila čak sedam hiljada eura.

Inače, osim fotografija i snimaka egzotičnih plaža na kojima uživa, Ražnatovićka se pohvalila i svojim izgledom. Ona je pozirala u minijaturnom zelenom kupaćem kostimu i pokazala izvajano tijelo, najprije u vodi, a poslije i naslonjena na palmu. Njene bujne gr*di, ali i vitke noge došle su u prvi plan, pa su se mnogi pitali da li je na fotografijama Ceca ili njena nasljednica Anastasija. (kurir.rs)