Dečku donirala BUBREG, pa je PREVARIO sa drugom: Oprostila mu, a on joj zadao novi UDARAC (VIDEO)

Svijet

Dečku donirala BUBREG, pa je PREVARIO sa drugom: Oprostila mu, a on joj zadao novi UDARAC (VIDEO)

Tiktokerka Kolin Li je u nekoliko snimaka opisala jedan od najgorih raskida koji je mogao da je zadesi. Naime, ona tvrdi da je donirala bubreg svom dečku da bi mu spasila život, samo da bi je on prevario sa drugom devojkom nakon oporavka.

Kada je pre pet godina počela da izlazi sa, sada već bivšim momkom, Kolin je saznala da mu je dijagnostikovana hronična bolest sa 17 godina i da je na dijalizi jer mu bubrezi funkcionišu na manje od 5 odsto kapaciteta.

Zabrinuta devojka se testirala da vidi da li je kompatibilan donor jer kako kaže, nije želela da umre. Par je onda primio telefonski poziv koji će im zauvek promeniti živote. Kolin se zatim priseća da je bila jako nervozna na dan operacije, ali je sve prošlo u najboljem redu.

Nakon sedam meseci, njen bivši ju je obavestio da putuje u Las Vegas sa svojom crkvenom grupom na momačko veče dok je Kolin bila kod kuće i učila za završne ispite na kakultetu.

Ali, sve je pošlo naopako kada se momak ranije vrati sa putovanja i priznao da ju je prevario. Ipak, ona je nekako uspela da pređe preko toga.

– Kasnije, nakon mnogo rasprava, na kraju sam mu oprostila i dala mu drugu šansu – napisala je Kolin, prisećajući se kako je htela da mu pruži drugu šansu.

@colleeeniie

Reply to @jenn.eunice I’m so sorry this took a long time! Let me know if you’re interested in part 2! #storytime #fyp #foryoupage #kidneydonor

♬ I am at ur moms house – Elizabeth Chetwynd

Međutim, ponovo je pogrešno procenila bivšeg, pa je tri meseca kasnije on hladnokrvno ostavio preko telefona. Kako kaže Kolin tom prilikom joj je poručio: „Ako smo napravljeni jedno za drugo, Bog će nas na kraju ponovo spojiti“.

Onda joj je navodno utrljao so u ranu, poručivši joj da mu je donirala bubreg samo da bi ispala plemenita. Kolin na kraju dodaje da je bivši blokirao na svim društvenim mrežama i prestao da joj se javlja na telefon i odgovara na poruke.(objektiv.rs)