ALEKS JE U LICU KAO BARBIKA, PRELEPA I PREZGODNA! Dejan Dragojević otvorio dušu o odnosu sa Nikolićevom, Dalila nemo posmatra!

Showbizz

ALEKS JE U LICU KAO BARBIKA, PRELEPA I PREZGODNA! Dejan Dragojević otvorio dušu o odnosu sa Nikolićevom, Dalila nemo posmatra!

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević postali su sve prisniji, a sada su progovorili o svom odnosu.

Dejan je konačno otkrio kako stoje stvari po pitanju njegovog ljubavnog života.

– Dopada mi se što ima svoj stav, ne razmišlja o mjišljenju drugih ljudi. Čudna je i ima razmjišljanje slično mom, malo je nenormalna. Odgovara mi, odgovara mi baš ona, u svakom smislu i psihički i fizički… Prelepa je i prezgodna. Izdvojio bih njeno lice, prelepa je i kao neka barbika. Ali mi se družimo – nasmejao se Dejan.

– Ne znam, specifična je. Ne plaši se, u trenutku je spremna da se posvađa i nasmeje, nije šlihtara… Ja takve osobe volim… Mnogo pitaš, uhvati me ankcioznost, voleo bih da je Đedović sada uz mene – našalio se Dejan.

– Šta ti kažeš Aleksandra na sve ovo? Dejan je malo drugačiji od tipova muškaraca sa kojim su te do sada spajali? – pitao je voditelj.

– Lepo mi je kad se družimo, prija mi. Sve se spontano desilo i priča i druženje. Sazrela sam i ne privlače me muškarci koji jesu ranije – odgovorila je Aleks.

– Dobar je, lep dečko. Zanimljiv i veseo. Pametan i duhovit… Oči su mi najlepše kod njega, osmeh… Ima lepu glavu. Dobar je i poseban, prija mi zato što je drugačiji. Ne trebaju mi odnosi kao što sam imala ranije – dodala je ona.

– Kako sam krenuo da se družim sa Aleks, drugačije mi je sve. Lakše mi je otkad imam tu komunikaciju sa njom. Uvek sam imao neku kočnicu, još se nisam skroz oslobodio, da ja budem ja. Samog sebe sam uvek sputavao, nisam davao sebi priliku da se družim sa ljudima. Otvorila me je Aleksandra. Treba mi još mesec dana da sam skroz slobodan – govorio je Dejan dok je Dalila pomno to slušala i ćutala.(Kurir.rs/K.Đ.)