DALILA ĆE MORATI DA IDE KOD PSIHIJATRA Otkriveni strašni detalji iz njenog života: Tužne stvari su obeležile njeno odrastanje

Showbizz

DALILA ĆE MORATI DA IDE KOD PSIHIJATRA Otkriveni strašni detalji iz njenog života: Tužne stvari su obeležile njeno odrastanje

Vesna Rivas zajedno je boravila u rijalitiju “Parovi” sa Dalilom Dragojević i Dejanom Dragojevićem koji su trenutno učesnici “Zadruge 5”, a pevačica je sada gostujući u jednoj emisiji otkrila dosta šokantnih činjenica o Dragojevićima.

– Dalila je od malena žudela za gradskim životom i da bude poznata. Ona je još kao mlada volela da dolazi u Sarajevo i da sedi po mestima gde se okupljaju gradske devojke, da bi bila viđena. Imala je osećaj da pripada višem društvu i težila je tome. To nije greh. Svako teži lepšem i boljem, tako i ona. Međutim porodica je bitna, jer u sebi uvek nosimo roditelje. Otac koji živi u Austriji, oženio se po treći put kada je uzeo Dalilinu majku. Prethodna supruga mu je umrla na porođaju, dok je sa prvom dobio četvoro dece. Emina je čistila tu u restoranu kada su se upoznali. To su sve tužne stvari koje su obeležile njeno detinjstvo – rekla je Vesna, pa nastavila:

– Dalila sebe vidi u nekom većem svetu. I ima pravo da o tome mašta kao i svaka devojka. E sad, druga je stvar što se ona prebacila u te serije koje je gledala. Da je odrasla u nekoj stabilnijoj porodici, Dalila bi sigurno postala jedna vrhunska glumica sa velikom karijerom i ne bi imala tu zlobu u sebi. Zbog načina života u njoj postoji dosta zavisti i ljubomore. Kada nekom stigne neki paket u rijaliti, Dalila odmah trči da vidi šta ima. Ne gledam ja to zločesto, jer je nju život naučio da bude gramziva, halapljiva… Stoga, Dalila treba pre svega psihički da se sredi, te kada se sve završi i izađe u komadu, ona će morati da poseti psihijatrijsku kliniku – zaključila je Vesna u emisiji “Grand magazin”.(kurir.rs/grand magazin)