Ksenija UKRALA 300.000 evra iz banke u kojoj je radila: Po hapšenju PRIZNALA na šta je pare potrošila

Svijet

Ksenija UKRALA 300.000 evra iz banke u kojoj je radila: Po hapšenju PRIZNALA na šta je pare potrošila

Šalterskoj službenici Kseniji Orlovoj iz Rusije, preti deset godina zatvora zbog krađe 300.000 evra iz banke u kojoj je radila. Ona je novac potrošila na plastičnu operaciju gr*di i na sportska klađenja.

Ova 23- godišnja devojka planirala je da pobegne u inostranstvo, međutim prilikom bežanja ju je uhapsila policija i tereti se za proneveru.

– Uhapšena je priznala da je zloupotrebom položaja ukrala novac koji joj je poveren, čime je nanela štetu banci u iznosu od 26 miliona rubalja (300.000 evra) – saopštila je policija.

Ksenija je navodno pre hapšenja imala plastičnu operaciju povećanja gr*di. Ona će u pritvoru provesti najmanje dva meseca dok se ne završi istraga, prenosi Mirror.

Njen suprug Evlin (24) bivši vojnik, takođe je saslušan.

Ksenijine kolege šokirane su zbog svega što se desilo, budući da je ona svima bila omiljena koleginica i da su je svi veoma cenili.

– Ona je veoma pametna, obrazovana i odlično je radila svoj posao. Dobro je poznavala rad na kasi. Ukoliko je nekada bilo manjka uvek je pomagala da se pronađe greška i otkloni što pre. Trebalo je uskoro da bude unapređena, obučavali su je da bude zamenik direktora – rekla je njena koleginica.

Kolege ne mogu da veruju da je ona uhapšena, budući da potiče iz pristojne porodice, a i njen muž je takođe odavao utisak pristojne i pouzdane osobe.

– Bili su u vezi pet godine, ovog leta su se venčali – rekla je koleginica.

Njena komšinica Natalija Karaseva rekla je da ne može da poveruje da bi Ksenija mogla da uradi tako nešto.

– Nikada neću poverovati u to, poznajem je od detinjstva – rekla je komšinica. (objektiv.rs)