DALILINA I DEJANOVA KUMA IZNELA TAJNE NJIHOVOG BRAKA: Od mene je posle svadbe tražila auto za PSA, buket ruža sa biserima i 200 €

Showbizz

DALILINA I DEJANOVA KUMA IZNELA TAJNE NJIHOVOG BRAKA: Od mene je posle svadbe tražila auto za PSA, buket ruža sa biserima i 200 €

Bračni par Vasić progovorio je o paru iz rijalitija Dalili i Dejanu Dragojeviću, jer je baš Gordana bila kuma na venčanju nekadašnjeg bračnog para.

Ono što je posebno interesantno je činjenica da je Dalila izabrala Gordanu za kumu, iako nisu stare prijateljice, već je Gordana bila Dalilina podrška.

Gordana je bila jako iznenađena što je Dalila baš nju pitala da joj bude kuma – jer se u tom periodu družila sa Tijanom Ajfon i Jelenom Krunić, prenosi emisija “Ne gledam ti ja to” na RED tv, a Gordanin suprug Ranko misli da je Dalila baš izabrala Gordanu jer nije osoba iz javnog života i da je neće razotkriti za šaku dodatne popularnosti, kao što je Gordana rekla da je Dalila sumnjala da bi Tijana i Jelena bile kadre.

Gordana je podelila informaciju da je odnos Dalile i Dejana bio takav da je sve i uvek bilo po njenom. Fanovi su bili ti koji su praktično izdržavali bračni par Dragojević i da se oboje nisu libili da traže novac kojim su fanovi finansirali njihovu ljubav i lagodniji život. Dalila je bila ta koja je zahtevala da se porodicama ne kaže da će doći do venčanja i na venčanju su bili prisutni samo kumovi i nakon ceremonije – novinari. Činjenica koja je šokirala sve u studiju je to da je Dalila tražila od Goce tačno šta da joj kupi kao poklon za venčanje, da bi nakon ceremonije umesto kao što je obećala povedu kumove na ručak – tražila Gordani da izvadi poklone iz gepeka (auto za psa Tedija, buket od 25 ruža sa biserima i 200 evra) i nakon što ih je dobila, poručila je kumovima da se razilaze.

Gordana je potpuno ostala šokirana, jer to nikako nije očekivala od Dalile, devojke sa kojom se poistovetila i koju je redovno, kao njena podrška, finansijski pomagala. Gordana je prokomentarisala da Dalila nema srama, a dodatno je šokirala sve u studiju činjenicom da je Gordana kumu Dalilu poslednji put u životu videla na Dalilinoj i Dejanovoj svadbi.(Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs)