Šta da radim kod kuće u 4 zida, nemam djecu ni unučiće: Lepa Lukić priznala šta nikako ne može da trpi!

Showbizz

Šta da radim kod kuće u 4 zida, nemam djecu ni unučiće: Lepa Lukić priznala šta nikako ne može da trpi!

Pjevačica Lepa Lukić oduvijek je bila omiljena među publikom svih generacija, ali ne samo zbog svojih pjesama već i zbog nevjerovatnog smisla za humor. Mnogo mlađe koleginice mogu joj pozavidjeti na energiji i šarmu kojim plijeni, a otkrila je u čemu je zapravo tajna.

– Nisam se trudila da održim mladalački duh, ne postoji recept za to. Ja baš ne spavam mnogo, zujim, idem i sad čak tražim društvo, neću da samujem, jednostavno ne trpim samoću. Volim kada sam u društvu. Idem da se družim sa mladima, šta da radim ja kod kuće u četiri zida, nemam ni djecu ni unučiće da se savijam oko njih, imam samo mačku u kući – istakla je pjevačica za portal “Grand Online”.

U njenoj želji da traje i širi pozitivne vibracije svakako uspijeva, te ne čudi što je rado viđena u emisijama i među mlađom populacijom kolega koji joj izuzetno prijaju.

– Hoću da trajem, hoću jednostavno izazove. Ja ne idem da radim ono što rade starlete tamo, mene uzimaju zbog gledanosti. Uzimaju me kao ime, pa što da ne idem kada me svuda zovu – rekla je Lepa.

Podsjetimo, Lepa Lukić je prije samo dvije nedjelje napunila 82. godine, a na vedrom duhu koji i danas posjeduje zavide joj mnogi. Ne krije da je takva bila i kao djevojčurak, te ne čudi što je bila miljenica jačeg spola.

– Normalno je da su mi se udvarali kada sam bila mlada, pa nisu me sigurno zaobilazili. Ja nisam mogla da se odbranim od muškaraca! Na svakakve načine su mi prilazili, pa kao i danas ovim mladim djevojkama, a ja sam samo birala ovog hoću, a ovog neću – otkrila je nedavno.

Rekla je riječ, dvije i o jakim ženama.

– Jaka žena je ona koja je uspješna i koja može da izdrži sve. Meni je žao što se približava trenutak kada ću prestati da pjevam, mada ja nikad ne bi prestajala. Snimila sam dvije pjesme prije dva mjeseca u ovim godinama pjevam kao i kad sam počinjala – rekla nam je Lepa Lukić. (ekskluziva.ba)