(VIDEO) DEDA PERA JE NAPRASNO UMRO! Majka maloletne Milice otkrila ko je čuveni DEDA PERA iz klipa koji svi gledaju

Showbizz

(VIDEO) DEDA PERA JE NAPRASNO UMRO! Majka maloletne Milice otkrila ko je čuveni DEDA PERA iz klipa koji svi gledaju

Majka maloletne Milice Veselinović, Ana gostovala je u emisiji “Pitam za druga” i progovorila o klipu koji je postao viralan, a tiče se Miličinog pokojnog deda Pere.

Njena poseta ćerki za Novu godinu, napravila je pravu pometnju, a izjava o pokojnom deda Peri zapalila je društvene mreže i postala najviralniji video iz ”Zadruge 5” i sada svi citiraju njenu rečenicu “Sve je zdravo, pravo, deda Pera umro”.

– Bog da mu dušu prosti! To je teča od mog muža, pokojna tetka i pokojni deda Pera, oni su moju Milicu mnogo voleli, ona je s njima mnogo vremena provodila i voleli su je kao svoje rođeno. Deda Pera je naprasno umro 10. septembra naprasno. Taj razgovor sa Milicom znam od a do š, rekla sam da je sve okej. Jeste smešno, znam…

– Prođe mi kroz glavu ”Da li da joj kažem…”, i ja joj kažem. Oni to skratili i namontirali, TikTok gori. To je ružno i tužno. Videla sam i Bora Santana i Mina Vrbaški se snimili, reći ću mu koliko je to ružno. Taj čovek je umro i ružno je šaliti se sa tim stvarima – zaključila je Ana Veselinović. (kurir.rs)