DRAGOJEVIĆI ODUŠEVLJENI NOVOM SNAJKOM: Prihvatićemo Aleksandru, samo da smo se OTARASILI Dalile!

Showbizz

DRAGOJEVIĆI ODUŠEVLJENI NOVOM SNAJKOM: Prihvatićemo Aleksandru, samo da smo se OTARASILI Dalile!

Porodica Dragojević presrećna je zbog toga što se Dejan konačno otkačio od Dalile i što sve više vremena provodi sa Aleksandrom Nikolić, prema kojoj očigledno gaji simpatije, saznaje Kurir. Prema rečima komšija Biljane Dragojević, majke učesnika rijalitija, ona je oduševljena izborom svog sina i neprestano hvali Aleksandru.

Odahnuli

– Biljana mi je rekla da joj se dopada nova snajka i da ne može da se poredi s Dalilom. Oni podržavaju svaki Dejanov izbor samo da više ne bude s Mujićevom. Ona je njih razorila kao porodicu, pokvarila im sve odnose, Biljana je jedina pričala kako će biti i ispostavilo se da je u pravu. Bitno da se Aleks sviđa Dejanu, ali naravno da je važno i mišljenje porodice. Ovoga puta Deki će imati podršku porodice jer mu je izbor dobar. Ako mene lično pitate, oni su baš lep par. Idu jedno uz drugo, ona mu pristaje – rekla nam je komšinica Dragojevića.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Biljanom, Dejanovim ocem Goranom i bratom Davidom, ali niko od njih se nije javljao na pozive. Podsetimo, poslednjih dana Dejan Dragojević se na sve načine trudi da zavede Aleksandru. Od kada je ona ušla u Zadrugu, najveći deo vremena provodi upravo sa njim, a čini se da je njeno prisustvo i pomoglo Dragojeviću da prelomi i zaboravi Dalilu. Dejan Dragojević nedavno je ispričao kakvo je mišljenje stekao o Nikolićevoj. On je priznao da mu ona u svemu odgvara, ali i da je njihov odnos još uvek prijateljski.

Nerazdvojni

– Dopada mi se što ima svoj stav, ne razmišlja o mjišljenju drugih ljudi. Čudna je i ima razmjišljanje slično mom, malo je nenormalna. Odgovara mi, odgovara mi baš ona, u svakom smislu i psihički i fizički… Prelepa je i prezgodna, specificna je. Izdvojio bih njeno lice, prelepa je i kao neka barbika. Ali mi se družimo… Ne plaši se, u trenutku je spremna da se posvađa i nasmeje, nije šlihtara… Ja takve osobe volim – nasmejao se Dejan i dodao:

– Kako sam krenuo da se družim sa Aleks, drugačije mi je sve. Lakše mi je otkad imam tu komunikaciju sa njom. Uvek sam imao neku kočnicu, još se nisam skroz oslobodio, da ja budem ja. Samog sebe sam uvek sputavao, nisam davao sebi priliku da se družim sa ljudima. Otvorila me je Aleksandra. Treba mi još mesec dana da sam skroz slobodan – govorio je Dejan dok je Dalila pomno to slušala i ćutala.

– Lepo mi je kad se družimo, prija mi. Sve se spontano desilo i priča i druženje. Sazrela sam i ne privlače me muškarci koji jesu ranije. Dobar je, lep dečko. Zanimljiv i veseo. Pametan i duhovit… Oči su mi najlepše kod njega, osmeh… Ima lepu glavu. Dobar je i poseban, prija mi zato što je drugačiji. Ne trebaju mi odnosi kao što sam imala ranije – dodala je ona.(kurir.rs)