Izašla na piće sa DUPLO starijim ŠEFOM, a onda joj se promenio život: Još uvek pamti reči njegove majke

Svijet

Izašla na piće sa DUPLO starijim ŠEFOM, a onda joj se promenio život: Još uvek pamti reči njegove majke

Veza koju su mnogi korisnici društvenih mreža dočekali sa zgražanjem je ona između Bridžit, koja ima 26 godina i njenog bivšeg šefa starom 52 godine. Upoznali su se pre pet godina na poslu kada je Bruks bio menadžer hotela u kom je devojka radila.

Njihova 27-godišnja razlika u godinama im nije problem, a Bridžit je na TikToku podelila više snimaka u kojima se ponosi svojim znatno starijim muškarcem.

– Oboje smo radili u ugostiteljstvu u jednom hotelu. Počela sam kao recepcionarka, a on je bio šef smene. Zatim je unapređen u pomoćnika glavnog direktora, a ja u šeficu recepcije – izjavila je.

– Imali smo dobar radni odnos pa smo nakon smene počeli da izlazimo na piće. Sve više smo se upoznavali lično, poveravali jedno drugome i jednostavno uživali u vremenu provedenom zajedno – kazala je devojka, prenosi San.

U martu 2020. godine je Bridžit kupila svoj prvi dom u koji joj je Bruks pomogao da se useli, šaleći se kako od tada on jednostavno više nikad nije otišao svojoj kući.

@bridgey96

😇 #greenscreen #agegap #elfitup #fyp #love

♬ Thats What I want – mafraud

Dva meseca nakon što je par započeo zajednički život, oboje su pronašli druge poslove i napustili ugostiteljski objekat u kom su se upoznali.

Bridžitini prijatelji i porodica podržavali su njihovu vezu, uprkos 27 godina razlike u godinama, ali Bruksova majka u početku je mislila da ga ona samo iskorišćava jer je “na poziciji”.

– Mislim da ona jednostavno voli Bruksovu bivšu, majku njegove dece, i da mi zato nije dala priliku. Njegova ćerka je nekoliko godina starija od mene, a njegov sin je nekoliko godina mlađi od mene. Prihvatili su nas jer su videli koliko je njihov tata srećan – rekla je Bridžit.

Devojka je zaključila kaže da su i njegova deca videla kako njihov otac počinje zdravije da živi jer je prestao da puši i počeo da gubi na težini otkad je s mlađom ženom.(objektiv.rs)