KLOŠAR JEDAN, VIDEĆE ŠTA ĆU MU URADITI KAD IZAĐE Dalilina mama URLA zbog Carevog napada na njenu ćerku, kontaktirala VELIKOG ŠEFA

Showbizz

KLOŠAR JEDAN, VIDEĆE ŠTA ĆU MU URADITI KAD IZAĐE Dalilina mama URLA zbog Carevog napada na njenu ćerku, kontaktirala VELIKOG ŠEFA

Dalila Dragojević i Filip Car žestoko su se sinoć posvađali jer je Caru zasmetalo što ga Dalila više ne sluša slepo, a kada se ona u jednom trenutku našla u blizini bivšeg muža Dejana, Filip je potpuno izgubio kontrolu.

Svađa Filipa i Dalile eskalirala je do fizičkog kontakta kada je zadrugarku stiskao, pljuvao, vukao i usput sve lomio i pretio joj. Sada se oglasila Dalilina majka Emina Mujić.

– Sve sam ispratila šta se dogodilo. Filip Car je najveći miš, a znate li zašto? Zato što se uplašio porodice Dragojević iz Veternika, pa tako štiteći Dalilu, brani Dejana i provalči kako se Dalila ponašala prema Dejanu. Tačno znam šta taj miš iz Crikvenice radi i on je glup za mene. Sve to što je uradio Dalili je glupo. Ja znam šta ću raditi dalje zbog toga što se sinoć dogodilo, a on će i dalje bežati i kriti se kao što se i krio zbog silovanja devojke u Crikvenici, pa mu plaćaju advokate da bi mu ukinuli to delo – besno poručuje Emina za Blic i dodaje:

– Kada se završi rijaliti, moraće da vidi kako je to kad se pljuje, psuje i uteruje strah. Je**** mu ja mamicu, klošaru jednom. Ne može nikom ništa u “Zadruzi”, pa udara na moju Dalilu. Svi su ga otkačili. Ne može da podnese poraz od Maje Marinković koja ga je ostavila i sada uživa sa Čorbom. Pisala sam i poslala sve ove snimke Željku Mitroviću, pa ćemo videti šta će biti sa ovim retardom. Kolika god kazna da bude, ništa neće biti kazna kao koju će dobiti napolju – rekla je ona.(Kurir.rs/I.B.)