Mama je varala očuha sa 16 muškaraca: On je divan čovek koji je beskrajno VOLI, i sad imam VELIKI problem

Ispovijesti

Mama je varala očuha sa 16 muškaraca: On je divan čovek koji je beskrajno VOLI, i sad imam VELIKI problem

Neimenovana 18-godišnja devojka je privukla veliku pažnju kada je na Redditu objavila da očuh nema pojma da mu je njena majka neverna, kao i da je tokom poslednjih nekoliko godina bila sa čak 16 muškaraca!

Devojka kaže da joj je žao očuha jer on je “sjajan lik, ljubazan, vredan i velikog srca”.

– Moja mama ga je prevarila s jednim od svojih bivših i sa još 15 drugih muškaraca koje je upoznala dok je već bila s njim u vezi. Iskreno, ne znam kako to tako dobro krije – napisala je i dodala da njena majka i očuh zajedno tri godine.

– Mrzim da gledam kako joj on daje svu svoju ljubav, a ona se samo baca na gomilu drugih nasumičnih tipova. Osećam se užasno dok posmatram mamu kako laže – priča devojka i dodaje:

– Rekla sam joj da nije u redu to što mu radi, ali nju baš briga. I sada sam u ogromnom problemu. Volela bih da očuh sazna za njene preljube, jer nije zaslužio da se mama ponaša tako prema njemu, a s druge strane, ne želim da narušim odnos s majkom.

Devojke je ljude sa Reddita zamolila za savet.

Mnogi su joj savetovali da očuhu sve ispriča, pa šta bude, jer je zaslužio da ima bolji život od ovog s njenom majkom.

– Reci mu u svakom slučaju, da bi mogao da ima vezu s nekim drugim i da prestane da gubi život s tvojom majkom – poručio je jedan od komentatora, a drugi joj savetuje:

– Ako mu kažeš, postoji šansa da i dalje ostanete prijatelji, jer tvoja mama mu očigledno nikada neće priznati. Naime, ukoliko mu ne kažeš šta se događa, a on sazna, ne samo da ga je tvoja mama varala, već si ti to godinama znala, i on neće hteti da razgovara ni s jednom od vas dve.

– Možda da mu ispričaš sve, ali da ga zamoliš da mami ne kaže da si mu ti rekla. Neka se s njom suoči na neki drugi način – glasio je jedan od saveta.

Šta biste vi uradili na njenom mestu? (objektiv.rs)