Pronašla na Fejsbuku čoveka s kojim je pre 15 godina bila u VEZI, a onda se dogodio neočekivani OBRT

Zanimljivosti

Pronašla na Fejsbuku čoveka s kojim je pre 15 godina bila u VEZI, a onda se dogodio neočekivani OBRT

Dve ljubavi iz detinjstva, koje su se ponovo spojile nakon 15 godina razdvojenosti, sada su srećno venčani i imaju sina.

Olivija Mai se prvi put zaljubila u Tama Maija kada su imali 14, odnosno 16 godina, tokom zabave u jednom klubu 1995. godine.

Bili su zajedno tri godine pre nego što se Tam odselio da studira na Univerzitetu Džordžija.

Tada se njihov kontakt prekinuo, upoznavali su druge ljude, ali kako je vreme prolazilo, oboje su nastavili da misle jedno na drugo.

Kada se Olivijin brak završio znala je da želi da dopre do Tama.

Nakon što su se spojili na Fejsbuku, počeli su da ćaaskaju kao u dobrim starim vremenima, a tri mesecca kasnije Tam je odlučio da se iz atlante preseli u Kaliforniju da bi bio sa Olivijom.

Znajući da je to prava ljubav, verili su se, pa venčali a već sledeće godine dobili su sina Aleksa.

– Imali smo divnu vezu u to vreme, ali to je bila prava osoba u pogrešno vreme. Puno sam razmišljala o njemu, ali oboje smo imali različite živote 10 godina. Nikad nisam mislila da će biti moguće da se ponovo okupimo, ali čim se moj brak završio, obratila sam mu se i pričali smo godinama o svemu. Pitala sam da li želi da nam da još jednu šansu, a on nije čak ni oklevao kada je rekao “da” – navela je Olivija, prenosi Metro.

Ona dodaje da nikada nije smatrala mogućnošću da se ponovo sretnu kada je poslala poruku Tamu na Fejsbuku, nakon što je otvorila novi nalog.

– Tam se pojavio kao predlog na mom Fejsbuku jer smo još uvek imali mnogo zajedničkih prijatelja. Neko vreme nije video moju poruku, ali čim je video, na kraju smo ćaskali pet sati.
Sanjala sam ga i sledećeg dana sam pitala da li želite da pokušamo još jednom. Sve ostalo je istorija – dodala je Olivija.

Olivija ističe da je par od tada nerazdvojan. (objektiv.rs)