DALILA IMA 4 CRVENA KARTONA I NEMA VIŠE PROSTORA ZA GREŠKE! Filip Car nastavlja da NAREĐUJE Dragojevićki, a zbog jednog se KAJE!

Showbizz

DALILA IMA 4 CRVENA KARTONA I NEMA VIŠE PROSTORA ZA GREŠKE! Filip Car nastavlja da NAREĐUJE Dragojevićki, a zbog jednog se KAJE!

Filip Car dobio je škakljivo pitanje od gledalaca vezano za njegov odnos sa Dalilom Dragojević.

Filipa su pitali zbog čega nije smeo da tretira Maju Marinković kao Dalilu.

– Smeo sam, ja se ponašam onako kako se osećam u momentu. Nisam baš dobro odreagovao. Nije to do njene reakcije, samo imam unutra neke reakcije, kao eksploziv. Imam nešto u glavi, samo da se raščistim… Ja od Maje očekujem svašta, a od Dalile i ne. Od Maje očekujem da kad mi kaže da će nešto ispoštovati, da neće to duplo ispoštovati – rekao je Car.

– Zašto si Dalilu gađao flašom, realno top joj stoji ona haljina, a ti si joj samo drug? – voditelj je pročitao naredno pitanje.

– Nije tu problem haljina, nego sam neke stvari druge shvatio. Ja sam ovako video šta je Dalila napravila, to su sitnice za nekoga, a posle mogu biti krupne stvari. Nisam trebao onako da se ponesem i nije mi bio potreban taj ispad. Ne osećam se dobro i može me sve izbaciti iz takta. Ako se još jednom ponove takve stvari, neću ni reagovati – rekao je Car.

– Ona nema prostora više za greške. Ima 4 crvena kartona, ona sada kad kroči na teren, treba da blista. Rekao sam joj i ovde i u pušionici, ali to nije normalno. Dok sam ja išao negde, vratim se nazad, ona naskače na ljude. Ja molim minut pre tvog pitanja, ona ustane i drvlje i kamenje. Nema prostora ni za nju ni za mene. Sledeći put neću ni reagovati. Ja ako smatram da ona ne može, ja verujem u to da može, samo eto, ne znam šta se dešava u tim momentima. Krivo mi je zbog mog nastupa, ali ja se danima nakon toga loše osećam – nastavio je Car.(Kurir.rs/K.Đ.)