Ispovest konobarice sa ogromnim gru*ima: Pucaju mi dugmići pred mušterijama!

Ispovijesti

Ispovest konobarice sa ogromnim gru*ima: Pucaju mi dugmići pred mušterijama!

Moćda zvuči smešno, ali nije nimalo naivno

Ženi iz Velike Britanije čije su gr*di toliko velike da je slučajno izgorela bradavice na čajniku, odbijena je operacija smanjenja gr*di o trošku osiguranja, piše Miror.

Konobarica Karli Smart (21) kaže da su njene gr*di veličine 36JJ, teže od devet kilograma i da njima ruši čaše u pabu. Takođe se suočila s nizom fizičkih problema, uključujući bolove u leđima i osip koji joj kožu pretvara u “crvenilo poput jastoga koje smrdi na trulo meso”.

Zbog toga je prisiljena da pokrene kampanju na stranici GoFundMe kako bi skupila novac za operaciju smanjenja jer ju je osiguranje odbilo. Prema njima, mora da ima tzv. “indeks” od najviše 25 kako bi pristali da joj plate.

Karly koja je visoka 167 cm i koja uskoro treba da se uda, kaže kako je njeno veliko poprsje postalo tema sprdnje na poslu jer ruši čaše sa stolova, a svaki put kad se sagne, poprsje je doslovno guši.

– Jednom nisam ni znala da mi d*jka dodiruje bočnu stranu čajnika. U tom sam trenutku zamalo sa spržila bradavicu. Nisam ni shvatala da ga dodirujem dobrih 20 sekundi – ispričala je ona i dodaje da je broj polomljenih čaša vremenom postao smešan.

Poseban problem nastao je kada su joj u jednom pabu tražili da obuče uniformu

– Nisu bile prilagođene ženskim telima i uopšte nisu pristajale. Na kraju sam morala da nabavim XL muške košulje. Jednom su mi dugmići popustili ispred pet mušterija. To je bila najsramotnija stvar ikad. Kad god sam u baru i saginjem se da uzmem nešto iz zaliha, doslovno dobijem gr*di u lice. Bukvalno se gušim gr*dima – kaže Karli.

Dešava se i da je ljudi slučajno dodirnu i počnu da se izvinjavaju, na šta im ona šaljivo odgovara da su njene d*jke uvek svima na putu.

Karly je rekla da je imala velike gr*di od malih nogu, ali kada je napunila 17 godina, one su nastavile da “rastu i rastu”. Menjala je gr*dnjake svake nedelje dok nije došla do sadašnjeg “gabarita”. Tada se prvo obratila lekarima u pokušaju da pokušaju da smanji gr*di.

– U jednom trenutku otišla sam kod doktora i objasnila im to, a odgovor je bio odvratan. Okrenuo se prema meni i rekao “možda ćemo ti pojačati antidepresive da ne moraš razmišljati o tome toliko”. Pitala sam se zašto? Pojačaćeš mi antidepresive da ne razmišljam toliko o svojim s*sama? – priseća se ona i dodaje da je to bila najbesmislenija stvar koju je ikada čula. (objektiv.rs)