Napao Minku (16) i napravio joj dete: Posle 77 godina, dogodilo se pravo ČUDO

Svijet

Napao Minku (16) i napravio joj dete: Posle 77 godina, dogodilo se pravo ČUDO

Davne 1928. godine, tada mladoj Minki Disbrou život se zauvek promenio.

Naime, tada je imala samo 16 godina, i odlazak na piknik bio je jedna od uobičajenih aktivnosti. Međutim, jedne noći je napadnuta i sil*vana u šumi.

Ostala je u drugom stanju, a devet meseci kasnije, kao što je tada bilo uobičajeno za devojke njenih godina, porodila se u tajnosti. Rodila je devojčicu Beti Džejn, pa ju je dala na usvajanje.

Iako je bila jako mlada kada je rodila dete, čak i uprkos ružnim okolnostima koje su dovele do toga, Minka nije mogla da zaboravi na svoju devojčicu.

Počela je u tajnosti da se raspituje o porodici koja je usvojila njenu ćerku i kakav život živi Beti Džejn, ali se pomirila sa sudbinom da je nikada neće videti, zagrliti, pričati sa njom.

Ali, tačno 77 godina kasnije, Minka je sve više mislila na Beti Džejn. Tiho se molila da je vidi bar jednom pre nego što umre.

– Gospode, volela bih da vidim ćerku pre nego što umrem. Obećavam da je neću ometati ili remetiti njen život. Samo želim da je vidim – molila se Minka. A onda se dogodilo pravo čudo – njena želja se ostvarila.

Pogledajte kako je izgledao dirljiv susret majke i ćerke, nakon gotovo punih osam decenija:

Minka je preminula 2014. godine, u 102. godini života. (objektiv.rs)