OGLASILA SE PORODICA ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Nije trebalo da se poljubi sa Dejanom, sad će im tek biti TEŠKO da opstanu! (VIDEO)

Showbizz

OGLASILA SE PORODICA ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Nije trebalo da se poljubi sa Dejanom, sad će im tek biti TEŠKO da opstanu! (VIDEO)

Nakon što se u ranim jutarnjim satima desio poljubac između Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića nakon višednevnog druženja, javila se njena sestra Jelena.

Jelena je ostala zatečena, jer nije očekivala da će se njena sestra tako brzo upustiti u ljubavnu vezu, prenosi Pink.

– Pa, iskreno da vam kažem nisam uopšte ovo očekivala ovako brzo, mislim da su poranili i jedno i drugo sa tim poljupcem. Iskreno su trebali da sačekaju neko vreme pa da stupe u neku vezu. Mislim da njih dvoje kao prijatelji funkcionišu prelepo, a kao par biće teško jer veze u rijalitiju teško opstaju, preveliki je pritisak sa svih strana tako da će njih dvoje umesto da ih gledamo kako se lepo druže i pričaju, sada gledati kako imaju konflikte zbog drugih ljudi – rekla je Jelena pa otkrila kako bi reagovala da se veza Aleks i Dejan desila van rijalitija:

– Dejan je kvalitetan dečko i jako su slični njih dvoje. Neiskvareni su, iskreni, predobri i naivni i lepi su oboje, mislim da su baš lep par, ali van rijalitija gde se niko neće mešati – rekla je Jelena.(Kurir.rs/Pink.rs)