(VIDEO) VEŠTICE, TI SI BEDA ZA VRATOM! Car najstrašnije izvređao Dalilu, a onda uleteli u krevet! Sve mu oprostila!

Showbizz

(VIDEO) VEŠTICE, TI SI BEDA ZA VRATOM! Car najstrašnije izvređao Dalilu, a onda uleteli u krevet! Sve mu oprostila!

Ljubav Dalile Dragojević i Filipa Cara ponovo cveta, pa je ona ponovo završila u njegovom krevetu gde su proslavili pomirenje.

Kako su se uželili jedno drugog, odmah su se bacili na posao i zavukli se ispod pokrivača. Sve je krenulo s poljupcima, a sudeći po jorganu – tu se nije završilo.

Ipak, malo kasnije je ponovo došlo do svađe ovog rijaliti para.

Filip je bio raspoložena za šalu, pa ju je neprestano peckao, što je ona shvatila kao provokaciju i naljutila se.

– Nemoj mi te provokacije! Da li moraš namerno da me provociraš? – naljutila se Dalila, pa su se vratili u krevet.

https://twitter.com/ZadrugaOfficial/status/1489482563441811458?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1489482563441811458%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fdnevnadoza.net%2F2022%2F02%2F04%2Fvideo-vestice-ti-si-beda-za-vratom-car-najstrasnije-izvredao-dalilu-a-onda-uleteli-u-krevet-sve-mu-oprostila%2F

Inače, Dalila i Car su se u toku noći opasno posvađali.

– Ti si taj jad i beda koja mi je za vratom. Veštice, ja ću te staviti na mesto, kako sam te jednom stavio, tako ću i drugi put… Sad ćeš videti ko sam ja. Ja ti za ništa više nisam kriv. Rekla si danas u pušionici – rekao je Car.

– Ne valja ti kad sam tu, kad nisam tu, kad sam u bademantilu, ne valja kad te ne poslušam, ja više ne znam šta da radim da bih tebi udovoljila – drala se Dalila.

– Ti si ona istinska kur**tina u duši – rekao je Car.

– Šta sam ja doživela, da meni Dalili, Filip Car kaže da sam ja ku**a u duši? Ja ovde sedim sa tobom i slušam te. Ovde si mi rekao da te ne zanima moj otac, ja sedim sa tobom i pričam i opet ti ne valjam. Rekla mi je Matora da čim vidim da je eksplozija da se sklonim, ja se sklonim. Ne znam šta da radim, izgubila sam se u svemu. Ne znam, bre! Ja odem, obučem se, nije mi do života, obukla sam se, dođem u emisiju. Ja se plašim tvojih reakcija, neću da budem kapisla. Ako treba da se sedim pored tebe 24 sata, sedeću ako trebam – drala se Dalila.

– Koliko si ti jadna, dobra i nevina – rekao je Car.

– Ja ne mogu biti ni jadna ni dobra ni nevina posle svega… Ne treba tebi ništa od onoga što si naveo… Dalila ovo, ono dopušta. Ja čujem komentare ljudi za stolom da ti reakcije nisu normalne… Hoćeš da te okupam ili da ti dam da jedeš? Ja nisam ti. Ti mene možeš da vratiš, ja tebe ne mogu. Ti mene možeš da podigneš iz bademantila, ja tebe iz kreveta ne mogu. Ja nemam taj autoritet, možda sam ga negde drugde imala. Ne mogu, nemoćna sam. Ja bih najviše volela da sam napolju i da ti ispunim sve što – rekla je Dalila. (kurir.rs)