TAKMIČARKA OČARALA SAŠU, BOSANAC LJUBOMORAN: Da je meni ovako prišla dobila bi 12 glasova! Umešala se Ceca i ZAPRETILA kompozitoru

Showbizz

TAKMIČARKA OČARALA SAŠU, BOSANAC LJUBOMORAN: Da je meni ovako prišla dobila bi 12 glasova! Umešala se Ceca i ZAPRETILA kompozitoru

Maja Milutinović iz Niša se predstavila numerama “Kao da me nema” i “Sitnije cile”, a njena mentorka Ceca Ražnatović je sve vreme tokom pevanja podržavala iz sve snage.

Tokom izvođenja Brenine pesme, takmičarka napravila je opštu pometnju. Crvenim stajlingom zapalila je sve, a atmosfera je došla do usijanja kada je prišla Saši Popoviću i zaigrla sa njim.

Sam start večerašnje emisije govori dovoljno budući da su oba kandidata dobila svih šest glasova stručnog žirija.

– Ja kada uporedim Maju sada i kada se takmičila 2016. godine kao dve različite osobe da vidim. Nikada nisam čuo da je pesmu “Sitnije cile” neko otpevao ovako kao ti sada – zaključio je Popović odmah nakon nastupa.

Kako nalaže procedura usledilo je preglasavanje od strane članova žirija, a devojka iz Svetlaninog tima izborila se za direktan prolazak u naredni krug, dok je Draženu ostalo da svoj talenat pokaže još jednom u baražu.

– Dražene, samo da ti kažem, ovo je čisto radi toga što je ona žensko, a ti si muškarac pa možeš da sačekas – poručio je Saša, tvrdeći da su oba kandidata sjajna i da veruje da će proći u sledeći krug.

Došao je red i na komenatre žirija, a najveći smeh izazvao je upravo Bosančev.

– Sjajan početak sa dva odlična pevača. Maja je fantastična, mada si tamo 2016. godine kada si se takmičila bila starija – rekao je Boske, na šta je Popović imao upadicu.

– Ti si Boske 2016. bio dvanaest godina mlađi. Bosanac je svake godine za dve godine stariji- našalio se sudija.

Naravno nastala je rasprava oko godina Bosanca i Cece, te je pevačica otkrila koliko je zapravo mlađa od Stojkovića.

– Ja sam od tebe, pile, mlađa četrdeset godina i imam odlično pamćenje. Za tvoju informaciju ja sam 1983. godište i težim ka 1993. – poručila je Ceca Bosancu.

– Da je Cecina kandidatkinja prišla kod mene dobila bi apsolutnih dvanaest glasova – rekao je Boske kroz smeh, na šta mu ona naravno nije ostala dužna te mu poručila da će mu ako bude bilo potrebe ispraviti pleća toljagom.

– Ceca mi preti! – žalio se Dragan. (kurir.rs)