Završila iza rešetaka zbog odnosa sa učenikom (15) i drugih gadosti: Muž Danijel jedva čeka da izađe!?

Zanimljivosti

Završila iza rešetaka zbog odnosa sa učenikom (15) i drugih gadosti: Muž Danijel jedva čeka da izađe!?

Nastavnica je osuđena na više godina robije, ali njen suprug je i dalje voli

Britanka Kendis Barber (35) imala je p*lni odnos sa 15-godišnjakom nakon što ga je dodala na Snepčat i poslala mu eksplicitne poruke, uključujući i eksplicitni video. Osuđena je na zatvorsku kaznu, ali uprkos tome, suprug je i dalje ostao s njom i čeka je da izađe, piše Mirror.

Prošle godine je Kendis osuđena na šest godina i dva meseca zatvora nakon što su je optužili za odnose sa učenikom. Kako piše Miror, mladića je odvela na polje i poljubila u vrat pre nego što je pitala “šta sada želiš da radiš?”.

Imala je p*lni odnos s dečakom, iako mu je kasnije pretila da će ga lažno optužiti za sil*vanje ako je prijavi. Njen suprug Danijel (38) još uvek je sa njom, iako je ona već 12 meseci u zatvoru. Odbio je da je napusti uprkos svemu.

Suprug je negirao da je njihova veza u problemima i obećao da će suprugu dočekati iz zatvora.

Njena majka Don Grin potvrdila je da je par još uvek zajedno i kako njena ćerka demantuje da je imala se*s s tinejdžerom, prenosi San.

– Ona je dobro. Bila je to vrlo oštra kazna i potrebno je mnogo vremena da ponovno bude na slobodi. Nadamo se da će uskoro biti premeštena u otvoreni zatvor – kazala je njena majka za medije, dodavši da Kendis neće podnositi žalbu.

Britanska predatorka na sud je stigla u pratnji supruga. Dečaka je, kako tvrde tužioci, iskoristila dok je radila kao nastavnica u školi. Nakon što je spavala sa njim, zapretila mu je da će reći da ju je sil*vao, ako nekome kaže za aferu.

Inače skandal je razotkriven kada je neimenovani 15-godišnjak policiji rekao kako mu je Barber prišla na jednoj školskoj utakmici, uzela njegov telefon i dodala njezin profil na Snepčetu, što je dečaku bilo neobično. Barber je nakon nedelju dana dečaku počela da šalje poruke i goli*ave fotografije, pa ga je automobilom odbacila do livade gde su imali se*s.

Ubrzo se po školi pročulo za njihovu vezu, koju je u početku 15-godišnjak negirao jer se bojao onoga što bi moglo da se dogodi. Tužilac je na sudu rekao kako je Barber dečaku govorila da možda nosi njegovo dete, a kasnije mu u suzama javila kako je pobacila.

Bivši dečko: Htjela je šest puta na dan
Nisam mogao da se nosim sa njenim se*sualnim nagonom, plesala je oko šipke u garaži u oskudnoj odeći, ponekad bi i prijateljice pozvala. Ona je vrlo živahna, to ju je i uvuklo u probleme, rekao je za Dejli mejl bivši dečko Britanke.

– Ponekad bi tražila i šest puta na dan. Nisam to mogao više da podnesem – dodao je.

Mirror je objavio intervju s njenim bivšim koji je bio u šoku kad je čuo za šta je terete.

Upoznao ju je na veb stranici “Plenty of Fish” i kaže da joj je otpočetka se*sualni apetit bio izrazito veliki. Bila je nezasita, a se*s je često zahtevala na neobičnim mestima.

– Volela je to da radi napolju, ponekad u autu, vrtu ili u šumi. Vozili bismo se negde, a ona bi rekla “Stani, osećam se napaljeno”. Jednostavno mi je postalo previše. Svako ima svoje lične potrebe, a nju su takve stvari uzbuđivale, međutim na kraju nisam mogao da se nosim sa tim, bilo mi je dosta – prisetio se on. (objektiv.rs)