Sara je NESTALA pre 12 dana, sada je porodica dobila TRAGIČNU vest: Evo šta je njenom bratu bilo sumnjivo

Svijet

Sara je NESTALA pre 12 dana, sada je porodica dobila TRAGIČNU vest: Evo šta je njenom bratu bilo sumnjivo

Telo nestale žene iz Kalifornije nađeno u podnožju litice nakon što je poslednji put viđena pre 12 dana.

Sara Selest Otero (28), koja je poslednji put viđena živa pre 12 dana, nađeno je u utorak u njenim kolima u podnožju litice – izveštavaju nadležni za ovaj slučaj.

Sara je poslednji put viđena u 8:40 ujutru 28. Januara kako napušta kuću svoje majke u Oušensajdu u Kaliforniji u sivom Subaru Autbek-u sa registarskom oznakom 7GAB955. Oušensajt je udaljen oko 65 kilometara od San Dijega.

Kako se navodi, Otero je rekla svom očuhu da ide do teretane sa prijateljem, ali ona nikada nije stigla do teretane i prijatelj je tvrdio da nije imao nikakve planove sa Otero taj dan.

Sarin polubrat, Rajan Ber, rekao je za “Fox News” kako se Sara nije pojavila ni na poslu kasnije tog dana i da nije odgovarala na SMS poruke. Istažitelji veruju da je njen telefon bio ugašen od 10 ujutru dana kada je nestala.

Kada je policija Oušnsajda locirala njen auto, helikopter je poslat za izvlačenje njenog tela.

Uzrok smrti nije još zvanično saopšten, ali policija za sada ne misli da je po sredi neko krivično delo, prenosi Foks njuz izjavu portparolke policije Dženifer Atenco.

Članovi porodice priznali su da je Sara pre nestanka bila depresivna i da se borila sa problemima mentalnog zdravlja, kao i da je imala problem sa zloupotrebom nedozvoljenih supstanci.(objektiv.rs)