Primetila da joj je nepoznati momak UBACIO nešto u ČAŠU: Rešila da se osveti, pa zatekla šokantan prizor

Svijet

Primetila da joj je nepoznati momak UBACIO nešto u ČAŠU: Rešila da se osveti, pa zatekla šokantan prizor

Mlada Britanka ​Lili Pauls ​na Tviteru je ispričala kako je zamenila čaše sa strancem za kog je sumnjala da je pokušao da joj podmetne drogu u piće. Kasnije ga je pronašla onesvešćenog u lokvi tečnosti, prenosi Dejli mejl.

Devojka iz britanskog Grimsbija bila je u noćnom izlasku kad je primetila da je nepoznat muškarac ubacio nešto u njenu čašu.

Tvrdi da je neprimetno zamenila njihova pića kad je otišao do toaleta, a muškarca je kasnije našla onesvešćenog u lokvi.

Dok su je jedni optuživali da je izmislila priču, drugi su brzo stali u njenu odbranu.

Brojni korisnici su pod njenom objavom podelili sopstvena iskustva s dr*gom za sil*vanje.

https://twitter.com/l_powles/status/1234134059296620544?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1234134059296620544%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fobjektiv.rs%2Fvest%2F990328%2Fprimetila-da-joj-je-nepoznati-momak-ubacio-nesto-u-casu-resila-da-se-osveti-pa-zatekla-sokantan-prizor%2F

– Zašto svi muškarci govore da se to nije dogodilo? Jesu li toliko zaštitnički nastrojeni prema potencijalnim sil*vateljima – glasi jedan komentar.

– Verujte mi, takva se sr**a događaju. Ženama se to događa puno češće nego muškarcima pa treba poslušati kad vam one to govore – upozorio je još jedan od korisnika društvenih mreža.

Jedan od korisnika ispričao je kako je njegovom prijatelju neko ubacio dr*gu u piće u gej baru, a pripadnici obezbeđenja su ga bezobzirno bacili na ulicu misleći da je pijan.

– Srećom, poznanik ga je pronašao i odveo kući, ali imao je potres mozga zbog pada i mesecima nije bio dobro – napisao je.(objektiv.rs)