(VIDEO) MALO SAM SE POSTIDELA! Dalila otkrila svima da VOLI CARA i da su u VEZI, a on se prisetio početka njihove LJUBAVI!

Showbizz

(VIDEO) MALO SAM SE POSTIDELA! Dalila otkrila svima da VOLI CARA i da su u VEZI, a on se prisetio početka njihove LJUBAVI!

Voditeljka je najavila prvi prilog u emisiji “Gledanje snimaka”, a to je bio ljubavni klip Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Dalila je bila presrećna dok je gledala trenutke koje je provela sa Carem.

– Kad sam oblačila košulju, naslutila sam na radost. Predivno, ovo su najlepši trenuci koje smo proveli zajedno. Malo sam se postidela, ne znam da se najbolje snađem kad je tu nešto pozitivno o meni. Mi smo od jutros zvanično u vezi. 11.02. smo ponovo uplovili u vezu, jak karakter, nema šta – rekla je Dalila i dobila aplauz:

– Ne da sam zaljubljena u njega, nego ga i volim. Sve što se izdešavalo, krivo mi je. Moralo je nekako da eskalira… Imaćemo mi još prepreka sigurno. Toliko smo se upetljali, ko više da nas drži za reč. Neka nas drže za dela. Time ću da se vodim. Dela, ne reči. Filip i ja smo pričali jutros, obećali jedno drugom neke stvari. Sve ono što mu smeta ću ukloniti skroz. Ako mi se desi neki ispad, rekla sam mu da mi ne uzima za zlo. To je to, videćemo hoćemo li ostati normalni – dodala je Dragojevićka.

– Lepi momenti, bilo je i ružnih. Koliko ne volim ružne klipove, nisam ljubitelj ni romantičnih. Draže mi je videti ovo, nadam se da se neke situacije neće ponavljati između nas dvoje, jer će biti suludo da pričamo. Bilo je puno lepih momenata koji možda zadrugari nisu videli. Mi smo provodili 24 sata i bilo je smeha i zabave, lepih momenata i na kraju smo se zaljubili u izlaciji. Sve smo upropastili svađama i bio bih najsrećniji da vidim ovo, a da nema onoga. Potrudiću se da nam se ružne stvari ne ponavljaju, biću najponosniji – rekao je Car. (Kurir.rs/K.Đ.)