Marija dala sebe na aukciju: Tvrdi da se momci PLAŠE njene lepote, a ima samo jedan USLOV da bude s njima

Svijet

Marija dala sebe na aukciju: Tvrdi da se momci PLAŠE njene lepote, a ima samo jedan USLOV da bude s njima

Manekenka Elizabet Marija Ševalije (27) iz San Dijega (Kalifornija, SAD) “dala je sebe na aukciju”, odnosno pokrenula licitaciju na OnlyFans-u za muškarce koji žele da je izvedu na Dan zaljubljenih.

Ponude su dostigle i do 60.000 dolara, što dovoljno govori o popularnosti devojke koja i na Instagramu ima skoro tri miliona pratilaca, od kojih dominiraju muškarci.

Nedavno je dospela na naslovne strane nakon što je otkrila da se bori sa sobom jer se muškarci “plaše” njenog dobrog izgleda. Sada svima njima manekenka nudi priliku da je bolje upoznaju, ali to ima svoju cenu.

Dok se jedni gađaju basnoslovnim ciframa novca, drugi joj šalju skupocene poklone kako bi je pridobili barem za tu večeru na jedan dan. Nekolicina njihju je i zaprosila.

– Zdravo momci, vidim vaše poruke, ali nažalost nisam u mogućnosti da ih sve pročitam. No, imam nešto zaista uzbudljivo što želim da podelim sa vama. Ko želi sa mnom na večeru za Dan zaljubljenih, neka mi pošalje ponude koje ću razmotriti – istakla je Elizabet Marija.

Komentari su se nizali jedni za drugim.

– Udaj se za mene Elizabet! Veoma sam zaljubljen u tebe, pretplaćen sam na tvoj sajt i ne mogu da verujem koliko je svaki deo tvog tela lep napisao je jedan korisnik.

– Vau, mogao bih da te slušam i gledam ceo dan. Zaljubljen sam u tvoje oči – dodao je drugi.

Što se tiče njenog momka iz snova, manekenka traži pravog, slatkog momka koji će je “oboriti s nogu”.

– Do sada sam razgovarala sa nekoliko muškaraca. Pokušavam da otkrijem koji je zaista dobar momak. Želim da se zaista povežemo – navela je ona.(objektiv.rs)