Žene nađene mrtve, ISTINA otkrivena posle 33 godine: David učinio GNUSNU stvar – onda krenuo po bolnicama

Svijet

Žene nađene mrtve, ISTINA otkrivena posle 33 godine: David učinio GNUSNU stvar – onda krenuo po bolnicama

Već služi doživotnu robiju, a sad se suočava sa novim optužbama

David Fuler (67), električar koji je radio u bolnici i otac četvoro dece, ubio je dve žene i zlostavljao preko 100 leševa – i dok već služi doživotnu kaznu, navodno bi mogao da se suoči sa novim optužbama već ove nedelje.

– Uvek se očekivalo da će ih biti još. Detektivi su neumorno radili na identifikaciji žrtava i nadaju se da će dobiti pravdu za njihove porodice – rekao je izvor blizak istrazi.

Ovog meseca su mu izrečene dve doživotne kazne zatvora za ubistva Vendi Knel (25) i Kerolajn Pirs (20).

Majka najmlađe žrtve plakala je dok je Fuler bio u zatvoru, govoreći sudu: “Ne znam kako ću dalje”.

Fuler je se*sualno zlostavljao devetogodišnju devojčicu u bolnici u kojoj je radio nakon što je iznenada umrla od komplikacija od obične prehlade.

Majka, koja nije imenovana, suočila se sa napadačem svoje ćerke na sudu u Mejdstonu kako bi pročitala izjavu o napadu žrtve.

– Ne mogu reći mnogo od onoga što želim da vam kažem danas. Ono što mogu da kažem je da ste silovali moju prelepu ćerku. Bila je najljubaznija osoba koju sam ikada upoznala. Ne znam kako ću sada da nastavim sa svojim životom – izjavila je.

Žena je rekla da je Fuler pomerio ćerkine igračke i ćebad da bi je napao, dodajući:

– Ne mogu sada ni da ih dodirnem zbog onoga što je uradio. Slama mi srce… Ne mogu da jedem, ne mogu da spavam, muka mi je. Njenu dugu plavu kosu sam češljala. Ali sada vidim da je taj grozni čovek dodiruje na taj način.

Sud je saslušao niz izjava porodica Fulerovih žrtava, koje su imale između devet i 100 godina.

Napao je 102 žene i devojke od kojih su 82 identifikovane, saopštio je danas sud.

Na sudu je rečeno da je David snimio i fotografisao svoje napade u mrtvačnici i katalogizirao ih u fajlovima skrivenim u njegovom domu pod nazivom “Nekro Lord”, “Najsmrtonosniji” i “Najbolji do sada”.

Takođe je napravio tabelu sa imenima i godinama svojih žrtava.

Prebio je i zadavio Vendi Knel (25) i Kerolajn Pirs (20) pre nego što ih je se*sualno napao u dva odvojena napada u Tanbridž Velsu, u Kentu.

Fuler je uhvaćen 33 godine kasnije nakon što se poklopio DNK uzorak i nakon što je pretres njegovog doma otkrio da je snimio sebe kako zlostavlja tela u mrtvačnicama bolnica više od jedne decenije.

Izjasnio se krivim za ubistvo Vendi i Kerolajn nekoliko dana pre suđenja nakon što je ranije priznao ubistvo iz nehata uz smanjenu odgovornost.

Fuler se takođe izjasnio krivim za 51 drugo krivično delo, uključujući 44 optužbe u vezi sa 78 identifikovanih žrtava, uključujući troje dece, u mrtvačnicama. (objektiv.rs)