Plutala u ledenoj vodi nakon što je dečko ostavio da UMRE: Desilo se ČUDO koje će zauvek pamtiti

Svijet

Plutala u ledenoj vodi nakon što je dečko ostavio da UMRE: Desilo se ČUDO koje će zauvek pamtiti

Žena je imala neverovatnu sreću i na kraju je spasena

Žena iz SAD, identifikovana samo kao Koni, spasla se iz ledenog jezera nakon što je dva dana provela plutajući na dušeku. Uspela je da preživi više od 48 sati na -10 stepeni Celzijusa, a onda ju je slučajno uočio kondukter voza u prolazu, dok je mahala rukama i vrištala, piše Dejli mejl.

Incident se dogodio 3. februara u blizini jezera Teksoma na granici Oklahome i Teksasa. Koni i njen dečko u, navodno, pokušali su da dušek na naduvavanje iskoriste kao splav da bi stigli do čamca, ali nisu uspeli. Dok je dečko uspeo da dopliva do obale, Koni nije htela da skoči u ledenu vodu i ostala je da pluta skoro tri kilometara.

U lokalnim medijima je takođe je objavljeno da muškarac nije pozvao pomoć za Koni nakon što se sklonio od hladnoće.

Temperatura je pala na -10 stepeni Celzijusa kada je ekipa železničara zatekla Koni kako se trese. Imala je neverovatno sreću jer je uspela da se dokopa ostrvceta, nakon čega se dovukla do železničkih šina i pokrila dušekom, navodi se u izveštaju policije.

Kondukter je rekao da se Koni ni ne seća koliko je vremena provela na ivici smrti, jer je samo pokušavala da preživi surovo vreme.

– Pretpostavljam da ima čamac, a neke od njenih stvari su počele da se udaljavaju, pa je pokušala da ih dohvati. Pre nego što je shvatila, završila je na dušeku i nije mogla ništa da uradi – dodao je on.

Nakon što su je uočili, pozvali su Hitnu pomoć. Koni je prebačena u obližnju bolnicu i lečena od hipotermije. (objektiv.rs)