Supružnike nakon noćnog izlaska sačekao ON: Žena pozvala policiju, a onda nastao HOROR – čuo se VRISAK

Svijet

Supružnike nakon noćnog izlaska sačekao ON: Žena pozvala policiju, a onda nastao HOROR – čuo se VRISAK

Hibert je pronađen pognut pored radijatora, a Mišel je pronađena položena na leđa na krevetu

Mlada mama koju je prijatelj ‘divljački’ ubio zajedno sa njenim suprugom provela je svoje poslednje trenutke moleći da bude pošteđena zbog svog deteta.

U „mučnom“ pozivu policiji koji je pušten porotnicima, Mišel Hibert se mogla čuti kako opisuje svoje i muževljeve povrede operateru nakon čega je počela histerično da viče:

– Ne, ne, ne. Molim vas, moram da se brinem o mom detetu, molim vas.

Stenli Eliot je optužen da je nasmrt izbo prijatelja Džefrija Hiberta (61) i njegovu suprugu Mišel (29) ubrzo nakon što se par vratio iz noćnog izlaska. On poriče optužnice za ubistvo. Sud je čuo da su Hibertovi izašli na piće pre čega su veslali sa svojim prijateljem Eliotom (53). Kada su se vratili, Eliot ih je sačekao i nasrnuo nožem na njih.

Tokom razgovora, dezorijentisana Mišel nazvala je Eliota kao osobu koja ih je ubola, pre nego što se čulo kako grčevito moli za život. Na početku poziva čulo se kako gospođa Hibert teško diše i govori policiji: Napadnuti smo nožem muž i ja… u našoj kući… Onda je dala operateru svoj poštanski broj i dodala: Morate odmah da dođete… Ubiće nas. Na pitanje gde je izbodena, gospođa Hibert odgovara: U stomak… a moj muž je izboden po celom telu. Gospođu Hibert pitaju da li krvari, ali posle odgovora “da” ona počinje da vrišti.

Hibert je pronađen pognut pored radijatora, a Mišel je pronađena položena na leđa na krevetu. (objektiv.rs)