Zatekao PROVALNIKA sa pivom, pištoljem i kešom: Usledila je BIZARNA scena koju niko nije očekivao

Svijet

Zatekao PROVALNIKA sa pivom, pištoljem i kešom: Usledila je BIZARNA scena koju niko nije očekivao

Kriminalac je odmah rekao šta namerava i zašto je polomio prozor

Američka policija odgovorila je u nedelju na poziv čoveka iz Kalifornije koji je u svom domu zatekao 34-godišnjeg Terala Kristesona naoružanog pištoljem. Kada je stigao, provalnik je pio pivo i jeo škampe, rekao je zabezeknuti muškarac policijcima grada Santa Fe.

Napadač se izvinio vlasniku kuće, rekavši da mu je potrebno mjesto za spavanje i stavio 200 dolara na sto pre nego što je spakovao pištolj u torbu i tiho otišao.

Policija veruje da je Kristeson ušao u kuću kroz prozor koji je razbio. Vlasnik kuće procenjuje da će zamena prozora koštati 200 dolara, izvestio je list “The New Mexican”.

Vlasnik kuće rekao je policiji da je ‘muškarac bio izuzetno posramljen i izrazio žaljenje se zbog situacije. Na pitanje zašto je bio u kući, provalnik je rekao da je “njegova porodica ubijena u istočnom Teksasu i da je bežao od nekoga”.

Kristesona su uhapsili sledećeg dana, nakon što je pokušao da ukrade automobil preteći pištoljem ispred jednog restoranu u Santa Feu. Žena je policajcima rekla da je čekala svoju porudžbinu kada je kriminalac prišao vratima njenog automobila i zahtevao od nje da izađe iz vozila. Kristeson je zatim pobegao nakon što je žena počela da trubi, a uhapšen je kasnije tog dana.

On je policiji rekao da ga je u nedelju “uhvatila mećava” i da je provalio u kuću iz straha od smrzavanja. Rekao je da se osećao loše zbog razbijanja prozora, ali je odbio je da govori o pokušaju krađe automobila.

Prijavljen je za tešku provalu, krađu i oštećenje imovine zbog nedeljne provale, a optužen je i za pokušaj oružane krađe automobila. (objektiv.rs)