Kćerka Željka Mitrovića proslavila rođendan i Dan zaljubljenih: Pokloni su ludilo, a cijena paprena!

Showbizz

Kćerka Željka Mitrovića proslavila rođendan i Dan zaljubljenih: Pokloni su ludilo, a cijena paprena!

Kćerka Željka Mitrovića, Kristina Mitrović sa vjerenikom, milijarderom Ilijom proslavila je Dan zaljubljenih, ali i 22. rođendan koji je bio dan ranije.

Kristina je pokazala kako je izgledala njena rođendanska proslava, a zatim i proslava dana ljubavi sa partnerom Ilijom, koji ju je iznenadio skupocjenim poklonima.

Mitrovićeva je pozirala pored balona u obliku broja 22, dok se u pozadini vidi torta i šampanjac.

Kristina je snimila i skupocjene komade koje je dobila na poklon, među kojima su Šanel torbe, nakit “Cartier”, baloni, cvijeće, nakit, a detalje je na društvenim mrežama pokazala i njena majka Milica.

Dijamantski prsten poznatog brenda “Cartier”, koji je dobila na poklon, a čije se cijena kreće i do 20.000 eura, dok je ogrlica takođe nekoliko hiljada eura.

Mitrovićeva kćerka i milijarder Ilija, koji je nasljednik “kralja uranijuma”, upoznali su se tokom školovanja u Engleskoj.

Kristina i Ilija skoro svake nedjelje putuju na neku drugu destinaciju, pa se luksuznim odredištima na koja idu privatnim avionom više i ne zna broj. Takođe, ona se nerijetko pohvali i skupocjenim poklonima, te gestovima pažnje poput ogromnim cvjetnih aranžmana, kojima je Ilija doslovce “zasipa” iz dana u dan.

Moto Kristininog vjerenika, koji mu piše i na profilu je: “Pravilo broj 1 – Fokusiram se više na novac, nego na ljude, jer nikad nisam sreo dolar koji mi se nije svidio”.(ekskluziva.ba)