Stjuardesa Sandra doživela jezivo iskustvo: Putnica je zamolila da donese čaj, muž joj otkrio da je MRTVA

Ispovijesti

Stjuardesa Sandra doživela jezivo iskustvo: Putnica je zamolila da donese čaj, muž joj otkrio da je MRTVA

Sandra Kvon (38) koja je nedavno radila kao stjuardesa za kompaniju “Emirates Airline”, prepričala je na Instagramu svoje paranormalno iskustvo koje ju je zadesilo usred večernjeg leta.

Naime, u jednom trenutku se obratila ženi koja je sedela pored usnulog muškarca, međutim u tom trenutku nije joj bilo na kraj pameti da će naredne minute provesti u razgovoru s pokojnicom!

– Dobro veče, gospođo. Mogu li da vam ponudim nešto za jelo? Primetila sam da vi i suprug još ništa niste obedovali – upitala je Kvon tu ženu, pa saznala da je gospođi pomalo hladno.

– Nisam gladna, hvala. Samo mi je malo hladno, pa budite ljubazni i donesite mi još jedno ćebe. Takođe, molim vas da pripremite jedan zeleni čaj s mlekom i šećerom za mog supruga kada se probudi – kazala joj je ta žena samo koji trenutak pre nego što će Sandra ostati u potpunom šoku.

Uskoro se poverila koleginici da to dvoje putnika nisu apsolutno ništa jeli, pa ostala zatečena jer joj je koleginica rekla da ona ne vidi nikog osim usnulog muškarca. A da je razgovarala s duhom, definitivno joj je postalo jasno nakon što se on probudio.

– O, probudili ste se. Vaša žena me zamolila da vam donesem zeleni čaj s mlekom i šećerom – kazala je Sandra, na šta joj je muškarac odgovorio:

– Kako to mislite moja žena? Moja supruga je preminula prošle nedelje i upravo njeno telo putuje kući u prtljažnom prostoru ovog aviona – rekao joj je zbunjeni čovek i preneražen dodao:

– Verujem u svaku reč koju ste upravo izgovorili, da je sedela pored mene i brinula. Kako biste inače mogli znati da je upravo to čaj koji pijem, te da u njega obavezno stavljam šećer i mleko – dodao je on, što je izazvalo još veću zbrku u Sandrinim mislima.

Video je do ovog trenutka na njenom profilu sakupio više desetina hiljada pregleda, a u komentarima su pojedini prepričali svoja gotovo identična iskustva.(objektiv.rs)