Uhapsili ga kada je stavio CVEĆE na grob verenice Hane: Nesuđeni tast mu sve namestio

Svijet

Uhapsili ga kada je stavio CVEĆE na grob verenice Hane: Nesuđeni tast mu sve namestio

Muškarac iz Alabame u SAD uhapšen je zbog bacanja smeća nakon što je položio cveće na grob svoje verenice, a za to je, po svemu sudeći odgovoran njen otac.

Vinčester Hagans optužen je za “kriminalno” bacanje otpada zbog ručno napravljene žardinjere sa cvećem koju je stavio pored groba svoje nesuđene supruge Hane Li Ford.

– Samo želim da mogu da stavim cveće na grob svoje verenice – rekao je ožalošćeni čovek za lokalnu televiziju VTVM.

Hana (27) poginula je u saobraćajnoj nesreći u januaru 2021. godine, samo mesec dana nakon što ju je Hagans zaprosio. Ženin otac Tom Ford potpisao je prijavu koja je dovela do Hagansovog hapšenja, što je Hagans ocenio zbunjujućim.

Inače on je sam napravio drvenu žardinjeru sa dirljivim natpisom i posadio cveće jer je rekao da Hana nikada nije marila za rezano cveće.

– Iako je nema, obećao sam da joj više nikada neću donositi rezano cveće – rekao je.

Službenici grada su mu rekli da kutija tehnički krši pravila, ali da se ona retko primenjuju, osim ako to ne zahteva porodica.

Fordov otac, do kojeg lokalni mediji nisu mogli da dođu, nije razgovarao sa Hagansom pre nego što je potpisao nalog za njegovo hapšenje.

– Ona je bila ljubav mog života, osoba sa kojom sam želeo da provedem ostatak svog života – rekao je Hagans.(objektiv.rs)