Kristina ima 24 godine i 22 dece: Tek je počela, a evo na kojoj BROJKI će se zaustaviti

Zanimljivosti

Kristina ima 24 godine i 22 dece: Tek je počela, a evo na kojoj BROJKI će se zaustaviti

Devojka je oduvek sanjala o velikoj porodici i nameračila se da taj san ispuni

Ruskinja Kristina Ozturk (24) je sa 17 godina rodila prvo dete, a danas, sedam godina kasnije, ima čak 22 dece. Oduvek je sanjala o velikoj porodici i nameravala je da svake godine rađa po jedno dete, a onda je shvatila da svoj san može ostvariti i brže.

Kristina se udala za milijardera Galipa Ozturka (57), kojeg je upoznala tokom odmora u Gruziji. Iz prethodne veze imala je devojčicu Viku, a preostalu decu ona i Galip dobili su pomoću surogat majki, na koje su potrošili više od 15 miliona dinara.

– Mogu vam reći da mi dani nikad nisu dosadni. Svaki dan je drugačiji. Igramo se, idemo u kupovinu i radimo sve ostalo što i drugi roditelji – kaže ova mlada mama i tvrdi da radi sve što i ostale majke, ali ne krije da je nije sramota da traži pomoć.

U brizi oko dece pomaže joj 16 dadilja, nedeljno troši preko pola miliona dinara na potrepštine za bebe, koje uključuju 20 velikih paketa pelena i 53 kutije adaptiranog mleka.

– Puno puta me pitaju kako mogu da posvetim vreme svakom detetu i zato se trudim da budem jedan na jedan sa svakim. Povezana sam sa svakim detetom, deca su mi najvažnija u životu – zaključuje Kristina.

Inače, želja joj je da ima 105 dece. (objektiv.rs)