Razvela se u OSMOJ deceniji, pa se ponovo UDALA: Prvom mužu nije oprostila prevaru

Ispovijesti

Razvela se u OSMOJ deceniji, pa se ponovo UDALA: Prvom mužu nije oprostila prevaru

Aktuelni muž bolje da pripazi šta radi

Nekada u životu moramo da donesemo teške odluke kako bi mogli da nastavimo dalje. No, retko ko bi imao hrabrost da uradi tako nešto čak i u srednjim godinama, a tek u osmoj deceniji svog života. Ipak, jedna baka nije dozvolila da je godine spreče u tome da bude srećna i da se uda.

Kerol Mek ima 73 godine, radi kao profesorka, a bila je i advokat, medecinska sestra i aktivistkinja. Čak 40 godina je bila u braku, ali, kako kaže, ostala je sama u sedamdesetoj.

Međutim, odlučila je da opet potraži novu ljubav i to joj je pošlo za rukom pa se sprema za drugi brak, a vest je podelila na Tviteru i odmah postala viralni hit.

Pored mnogobrojnih čestitki, ljudi su joj i “izjavljivali saučešće”, jer su pretpostavili da je izgubila supruga.

Ipak Kerol je sve šokirala kada je otkrila detalje svog, ispostavilo se, razvoda.

Rekla je da je oterala svog muža jer je otkrila da je vara, i tvrdi da nije imala dilemu prilikom te odluke.

Nije puno očajavala, već je što pre preduzela ozbiljne korake.

Uticaj studenta na profesorku je evidentan pošto je ljubav svog života Kerol pronašla na dejting aplikaciji “Match”. Ipak ovo nije bio njen prvi izbor, jer kako kaže probala je sve ovakve društvene mreže pre nego što joj se posrećilo.

Njen novi verenik je takođe profesor na fakultetu i sličnih su godina. Vrlo je uzbuđena što je dobila priliku da u poznim danima upozna svoju srodnu dušu i želi da njena priča inspiriše sve koji misle da su prestari za nešto, pogotovo za novu ljubav. (objektiv.rs)