BIIRATE KUĆNE POMOĆNICE ZA ŽENE, PA SE ONDA ŠVALERIŠETE! Jovana Jeremić bacila sve u TRANS novom izjavom, evo šta je sve rekla!

Showbizz

BIIRATE KUĆNE POMOĆNICE ZA ŽENE, PA SE ONDA ŠVALERIŠETE! Jovana Jeremić bacila sve u TRANS novom izjavom, evo šta je sve rekla!

Voditeljka Jovana Jeremić neretko govori o muško-ženskim odnosima, a svojim stavovima privlači veliku pažnju.

– Vidim da se ponovo vratio ispravan sistem vrednosti na dnevni red i to je nešto za šta se ja zalažem od prvog momenta otkad sam u medijima. Šta to podrazumeva? Kada govorimo o jakim, ostvarenim, obrazovanim ženama. Ne volim kada u emisija vidim, to je bila crna rupa, kada su moje kolege u medijima propagirali da su slabe žene najpoželjnije žene. Vreme je pokazalo da sam ja ipak bila u pravu, ozbiljni muškarci, oni koji vrede i zavređuju svu pažnju, isključivo biraju samo jake, obrazovane i moćne žene u svakom smislu. Kada kažem moćne, ne mislim na funkciju, već na ono šta su u profesijama. U skladu sa tim, u svojim emisija se trudim da jasno šaljem poruku i omladini da se ne zaluđuju lažnim pričama i tim rečenicama slabih muškaraca, znate kako oni kažu “ti si mnogo jaka, ne mogu da te ispratim, ona je mnogo jaka, nju je teško pratiti” i to je greška. Ne može mačku lavlja glava, ne stoji mu – rekla je voditeljka.

Ona je istakla da razbija predrasude o razvodima.

– Nije problem u tome što je žena jaka, već je problem što su ti muškarci, koji tako komentarišu, slabi muškarci. Čim imate u okolini muškarca koji kaže “ti si jaka žena tebe je teško pratiti”, odmah znate metodom prirodne selekcije da nije za vas čak ni kao prijatelj, a kamoli nešto drugo. Jer, jaki muškarci će uvek želeti i podržati jaku ženu, samo slabi će za jaku govoriti “tebe je teško pratiti”. A kada smo već kod praćenja, najlakše je pratiti jaku, samostalnu, ostvarenu ženu, jer ne moraš ništa da joj kupuješ, da brineš o njoj, trebalo bi da dodam i razvedenu ženu, to će mi sada biti tema pošto su razvodi tabu teme u Srbiji, a ja sam tu da razbijam tabu i predrasude. Dakle, mnogo je lakše pratiti ostvarenu ženu, a ja mogu da nabrojim nekoliko žena u medijima koje su ostvarene.

– Na prvom mestu mogu da spomenem, pored sebe, Dariju Kisić Tepavčević, zatim mnoge moje koleginice novinarke koje su u svom životu donosile odluke koje nisu donosile prosečne žene i pravile su zaista svoje velike živote. Treba biti jaka žena da shvatiš da svaki muškarac koji na takav način želi da te povredi stavljajući ti do znanja da si ti kriva, kažeš “ej, nisam kriva što sam jaka, kriv si ti što si slab”. Jer, u prirodi muškarca je da bude jak, a ne slabić. Neka to bude moja poruka i ono što sam rekla, “ne može mačku lavlja glava, ne stoji mu”. Zato deco, kada gledate ovu rubriku shvatite, pre svega mlade devojke, morate da budete svoje, nezavisne i samo tako nećete biti potčinjene nijednom muškarcu, a s druge strane muškarci treba da znate da u životu ne birate kućne pomoćnice za ženu, jer postoji novac pa se plati kućna pomoćnica, već da birate partnerke. Onda će vam život biti mnogo bolji i nećete se švalerisati, nego ćete živeti u pravim iskrenim emocijama i ljubavima. Pozdravlja vas vaša Jovana Jeremić – zaključila je voditeljka. (kurir.rs)