Danijel mislio da je došao LJUBAVNIK njegove žene, pa zgrabio TIGANJ: Napravio je ogromnu grešku

Svijet

Danijel mislio da je došao LJUBAVNIK njegove žene, pa zgrabio TIGANJ: Napravio je ogromnu grešku

Ljubomorni muškarac Danijel Brodli (41) kuhinjskom tiganjem razbio je automobil koji je prekoputa njegove kuće parkirala nepoznata žena, pošto je prethodno pomislio da je reč o vozilu ljubavnika njegove žene.

Brodli je snimljen putem video nadzora kako razbija vozilo  a automobil je bio identičan “audiju” koji je vozio čovek za kog je Brodli sumnjao da je švaler njegove supruge, rečeno je pred sudom

Tužiteljka Kolet Dikson ispričala je pred sudom kako je policija primila poziv žene koja navodi da nepoznati muškarac razbija auto i da ne zna o čemu se radi.

Na snimcima se videlo da to radi kuhinjskim tiganjem, a na vozilu su stradala štop svetla, kao i zadnje staklo.

– Posle ovog napada bila sam bez automobila oko tri nedelje i to je imalo ogroman uticaj na moj život jer moja ćerka ide u školu u drugom naselju. Morali smo da zavisimo od taksija i autobuskih usluga. Takođe imam imanje na obližnjoj lokaciji o kom moram redovno da brinem, a to mi je onemogućemo – kazala je ni kriva, ni dužna žrtva čiji je auto greškom polupan, prenosi Hull live.

Ona se boji da bi nešto slično moglo da se ponovi.

Uzorci uzeti u vreme njegovog hapšenja pronašli su koktel kanabisa, kokaina i temazepama u njegovom krvotoku, a njegov advokat kazao je da je Danijel sve to učinio u afektu, kao rezultat ljubomore. (objektiv.rs)