NATALIJA JE OD MUŽA UMESTO POKLONA DOBILA SUROVU ŠALU: Rekao joj kako planira da je IZNENADI, a onda je usledila strašna TRAGEDIJA

Svijet

NATALIJA JE OD MUŽA UMESTO POKLONA DOBILA SUROVU ŠALU: Rekao joj kako planira da je IZNENADI, a onda je usledila strašna TRAGEDIJA

Tragičan kraj stravične “šale” koju je muž izveo nad Natalijom potresa ceo grad, a sve je trebalo da bude “zabavno”.

Na Dan zaljubljenih neke žene dobile su poklon, neke žene ovaj datum nisu slavile, ali jedna žena je zbog okrutne šale smišljene baš za ovaj praznik izgubila život.

Natalija Makovskaja (50) prošle godine udala se za udovca Pavela. Ni nepunih godinu dana kasnije, usledila je tragedija o kojoj priča cela Rusija.

Natalija i Pavel iz grada Krasnoarmejsk su glavna tema ruskih medija jer je Pavel nad njom izveo okrutnu šalu koju je platila životom.

Pavel joj je, naime, “u šali”, kako ironično pišu mediji rekao da je pozvao svoju “mladu ljubavnicu” da im se pridruži i počne da živi sa njima.

Natalija je, potresena, nakon svađe odmah izašla iz kuće na oštru rusku zimu, za koju nije bila prikladno obučena. Za njom je organizovana i potraga, ali pronađena je prekasno.

Rusi su se organizovali na forumima i društvenim mrežama i kretali u potragu za njom, a kako izveštavaju ruski mediji, pronađena je smrznuta u šumi.(Kurir.rs)